088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels sevenstorm juhaszimrus 704767

Junior Designer

Junior Designer

Ben jij net afgestudeerd en kun je complexe ideeën goed omzetten in aansprekende marketing uitingen? Wil jij meebouwen aan innovatieve oplossingen op het gebied van psychologie? Dan is dit wat voor jou! Dit is een baan voor 1 jaar, waarin je start binnen een bevlogen projectteam dat samen resultaten wil bereiken. Je kan in deze baan veel leren, ontdekken en het vooral ook gaan uitvoeren. We zoeken een organisatietalent. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om onze klanten zo goed mogelijk te bereiken, inspireren en activeren met (digitale) uitingen en campagnes.


Waarom is dit gaaf?

Je krijgt vrijheid en autonomie om keuzes te maken. Je bedenkt zelf manieren om onze klanten te laten weten wat wij precies doen en waarom dat zo cool is. Je vertaalt de ingewikkelde wereld van People Analytics naar begrijpbare en duidelijke taal en beelden zodat iedereen snapt wat People Analytics inhoudt en wat je er mee kan doen. Jouw directe collega’s uit je team kunnen je helpen bij de inhoud en de vertaling naar klanten toe, en jij bent in de lead hiervan. Hier maak je de materialen omheen en creëer je awareness op nationaal en internationaal niveau.


Hoe ziet je dag eruit?

Je start met je projectteam People Analytics om de propositie over People Analytics scherp te krijgen. Jij gaat daarna zelfstandig aan de slag om daar een mooie onepager van te maken die je collega New Business Manager mee kan nemen naar zijn/haar klanten. Je maakt mooie visuele presentaties en campagnes voor onder andere LinkedIn om onze people analytics propositie naar klanten toe te brengen. Dit doe je in samenwerking met de collega’s van GITP Marketing. In het team Analytics, waar jij deel vanuit maakt, werken drie data analisten, 1 business development manager en een business intelligence specialist. Jouw manager is de Chief Information Officer (CIO).


Waar je sterk in bent.

De digitale strategie is daar. En we hebben klanten die geïnteresseerd zijn en we weten wat we willen. Jouw kwaliteit ligt op het maken van de vertaling vanuit inhoud naar concrete proposities. Je bent in staat ingewikkelde materie simpel te maken, en dat is best moeilijk. Je bent pragmatisch en mensen prijzen jou altijd dat jij dingen goed regelt voor elkaar krijgt. We verwachten een relevante opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van Digital Design, Visual Design of Marketing.


GITP

Wij zijn een geweldige werkgever om bij te werken en je te ontwikkelen. Wij willen je echt goed leren kennen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een dertiende maand en lekker veel vakantiedagen.


Belangstelling?

Als specialisten op het gebied van assessments weten we dat een goede match op cultuur essentieel is. Neem daarom direct contact op met de manager en CIO Dimmy van Zanten via 0611385909 of stuur hem een email via d.van.zanten@gitp.nl en kom er samen achter of er mogelijk een match is. Je gemotiveerde sollicitatie stuur vervolgens naar PenT@gitp.nl, tav Lisette Konings. Daarna nodigen we je uit voor een psychologisch assessment wat vanzelfsprekend onderdeel is van het proces en je tevens een mooi inzicht verschaft in wat belangrijk voor je is en waar je kwaliteiten liggen!