088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels christina morillo 1181676

FULLSTACK JAVA DEVELOPERS (32-40)

GITP zoekt getalenteerde fullstack developers, die proactief en met plezier willen werken aan ons state-of-the-art SaaS platform voor het ondersteunen van assessments en onze andere dienstverlening.  

Fullstack Java Developers

GITP zoekt getalenteerde fullstack developers, die proactief en met plezier willen werken aan ons state-of-the-art SaaS platform voor het ondersteunen van assessments en onze andere dienstverlening.

WAAR GITP VOOR STAAT

GITP is een begrip. Actief sinds 1947 als toonaangevende speler in de markt van assessments en meer dan ooit in beweging. Gedreven door wetenschappelijke data en analytics zijn we in staat om onderbouwd te adviseren en beslissingen te ondersteunen op het niveau van individu, team en organisatie.
GITP bouwt haar producten in Angular en Java op een state-of-the-art platform met vernieuwende technologie. Een microservice-achtige structuur waar applicaties via publish & subscribe gekoppeld worden aan een Enterprise Service Bus. Een centrale IDM regelt de authenticatie en alles draait op Kubernetes in Azure. Binnen ons IT Development Team zijn we op zoek naar twee fullstack developers.

WAT GA JE DOEN?

Als full stack developer ben je bij GITP bezig met de doorlopende ontwikkeling van ons platform voor digitale en live-assessments. Wat jij maakt wordt dagelijks honderden keren gebruikt voor sollicitatietrajecten of ontwikkelassessments. Je ontwikkelt, programmeert en je implementeert je vernieuwingen en verbeteringen in de IT- systemen, infrastructuur en ons product portfolio. In samenwerking met in- en externe stakeholders zorg jij ervoor dat de beste technische oplossing wordt gekozen en gemaakt. Je vertaalt visual design naar de meest optimale user experience, SOLID programeer principes en unit tests naar toekomst bestendige applicaties. We werken momenteel hard om een nieuwe SaaS applicatie vorm te geven en we hopen dat jij ons daarbij komt helpen met jouw unieke expertise!

WIE JIJ BENT

Je bent analytisch sterk (HBO-werk en denkniveau), je hebt een ICT-achtergrond en je hebt kennis van programmeren (Java en/of Angular), applicaties en producten. Je hebt ervaring met projectmatig werken, bijvoorbeeld Scrum of Kanban. Je weet het één ander van privacywetgeving en beveiligingsvraagstukken. Je bent een resultaatgerichte teamspeler, je bent creatief en klantgericht. Je bent een goede gesprekspartner voor de verschillende stakeholders als klanten, ontwikkelaars en projectleiders.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je kennis en/of ervaring hebt van:

 • Angular, MySQL, API’s, Springboot
 • Event driven architecture (ESB), microservice architecture
 • GIT, Gitflow, CI/CD
 • Unit-, integratie-, en regressietesten (junit, cucumber)
 • Linux, Azure, Exstream, PowerBI en Kubernetes

Ook al heb je niet alle kennis maar denk je wel goed aan te sluiten bij GITP, dan komen we graag met je in contact!

WAT WIJ JE BIEDEN

Je krijgt een unieke spilfunctie binnen het Developmentteam waar je impact hebt op het vorm geven aan applicaties en systemen: daar waar alles om klantbeleving draait! Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen, we hebben een gedreven en informeel team waarin men oog heeft voor elkaar. We zorgen voor een goed evenwicht tussen inzet en plezier en we hechten aan een goede werk/privé balans. Dit uit zich in inzet en enthousiasme, hart voor de zaak en de kans om dingen te doen waar je goed in bent. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. We werken hybride waarbij we streven naar een 50/50 verdeling tussen ons kantoor in Utrecht en thuis. We hanteren flexibele werktijden.

En natuurlijk:

 • Een goed en marktconform salaris.
 • Een vaste dertiende maand
 • Een 32-40 - urige werkweek
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
 • 8% vakantietoeslag
 • Een uitstekende pensioenregeling


SOLLICITEREN?

Heb je belangstelling voor deze uitdagende rol? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met cv aan People & Talent, via pent@gitp.nl, t.a.v. Jellie Das. Of solliciteer met onderstaande button. Heb je vragen over de vacature of wil je een praten over onze technische stack, dan kun je contact opnemen met Allaerd Mensonides op 0613405976 of a.mensonides@gitp.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Solliciteer direct!