088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels lukas 574071

Full stack Ontwikkelaar (Java / Angular)

Als full stack ontwikkelaar werk je voor een platform dat honderden keren per dag wordt gebruikt. Wil jij een baan met impact? Regelen wij. Breng jij scrum papieren mee? Dan leren wij jou graag kennen!

Wij zoeken een Full stack Ontwikkelaar (Java / Angular) (32-40 uur)

Dit ga je doen als full stack Java en Angular ontwikkelaar bij GITP

Altijd al willen weten waar jouw kracht ligt en hoe je jezelf het beste kunt ontwikkelen? Als full stack ontwikkelaar ben je bij GITP bezig met de doorlopende ontwikkeling van ons platform voor digitale en live-assessments. Wat jij maakt wordt dagelijks honderden keren gebruikt voor sollicitatietrajecten of ontwikkelassessments.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit ontwerpen, programmeren, adviseren en meebeslissen over de architectuur en het begeleiden/coachen van andere ontwikkelaars (afhankelijk van je kennis en ervaring). Tevens werken we samen met klanten en partners om concrete klantvragen in korte tijd, en met hoge kwaliteit, te realiseren.

Het een veelzijdige functie waarin alle aspecten van ontwerp, bouw, test, implementatie en beheer de revue passeren. Kennisdeling vindt plaats zowel intern als extern en bovendien zowel op je technologische kennis als op je persoonlijke ontwikkeling.

GITP bouwt haar producten op een state-of-the-art platform en met vernieuwende technologie, Een microservice-achtige structuur waar applicaties via publish & subscribe gekoppeld worden aan een Enterprise Service Bus. Een centrale IDM regelt de authenticatie en alles draait op Kubernetes van Azure. Als fullstack ontwikkelaar ben je vooral bezig met Java (backend) en Angular (frontend), maar ook NodeJS, Camel routing scripts, 3D.js en rapportages in Exstream of PowerBI horen tot de stack kan je oppakken als je het leuk vindt.


Hier ga je werken
We hebben een gedreven, goed en informeel team. Een goed evenwicht tussen inzet en plezier, werk en privé, vinden we belangrijk. Dit uit zich in enthousiasme, dingen doen waar je goed in bent, humor, flexibele werktijden, hart voor de zaak en een enorme inzet. De werkzaamheden vinden (50/50) thuis en op kantoor in Utrecht plaats. We werken via de scrum methodiek en het zou mooi zijn wanneer je de rol van scrum master wil oppakken.


Wie jij bent
Van een full stack ontwikkelaar verwachten we gedrevenheid, leergierigheid en voldoende kennis en ervaring om snel zelfstandig projecten te kunnen oppakken. Van een senior verwachten we daarnaast dat je de lead neemt in bepaalde deelgebieden en daarmee GITP en de andere ontwikkelaars naar een hoger niveau tilt.


Je beschik over:

 • HBO of Master werk- en denkniveau;
 • Tenminste 2 jaar werkervaring (5 voor een senior) met Java webapplicaties;
 • Ervaring met Java, Angular, MySql, Hibernate/JPA, SpringBoot, JSON, REST, SOAP, ESB
 • Linux, Exstream en PowerBI zijn een pré


Wat bieden wij?

 • Een baan voor 32 of 40u per week;
 • Een enthousiast team en de vrijheid om voor een groot deel zelf invulling te geven aan deze belangrijke rol;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy en ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen;
 • De mogelijkheid om thuis te werken (uitgangspunt is 50% thuis en 50% op kantoor)
 • Goede faciliteiten voor een thuiswerkplek.


En natuurlijk:

 • Een marktconform salaris;
 • Een vaste dertiende maand;
 • Een 32 of 40-urige werkweek;
 • 27 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende pensioenregeling.


GITP
GITP levert inzichten voor het nemen van onderbouwde beslissingen bij het inrichten en ontwikkelen van de workforce van onze klanten. Inzicht in talent creëert kansen, opent deuren, motiveert mensen, versterkt teams en drijft organisaties en ontstaat vanuit onze assessments, digital tools en data analytics. Onze adviseurs geven inzicht de juiste duiding en betekenis. Vanaf de oprichting in 1947 is GITP een van de grootste spelers in Nederland op het terrein van human resource development.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende, afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf? Mail dan jouw CV en motivatie naar Lisette Konings via PenT@gitp.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je terecht bij Ronald Vermij via telefoonnummer 030 2040800.

Een (e)assessment en testcase maken (uiteraard :-)) onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.