088 - 448 70 00 Inloggen
James harrison vp Oe Xr5wm R4 unsplash

Wij zoeken een Front-end ontwikkelaar!

Als Front-end ontwikkelaar kan jij onze apps, portals en applicaties laten shinen! Met een passie voor techniek, achtergrond in design en ruime ervaring het creëren van optimale user experience, krijg jij alle ruimte om samen met het team, consultants, psychologen, sales en klanten aan de slag te gaan.

Front-end ontwikkelaar (32-40 uur)

Bij GITP maken we kwalitatief hoogwaardige online assessment-tools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. Ieder jaar gebruiken duizenden mensen onze testen en tools op ons eigen (Talent Intelligence) platform. We bieden onze klanten de hoogst haalbare experience en daarom zoeken we een nieuwe collega die onze apps, portals en applicaties kan laten shinen. Met een passie voor techniek, achtergrond in design en ruime ervaring het creëren van optimale user experience, krijg jij alle ruimte om samen met het team, consultants, psychologen, sales en klanten aan de slag te gaan.

Dit ga je doen

De ontwikkelingen op front-end gebied gaan ontzettend hard. We zoeken iemand met kennis van Javascript (met name Angular en NodeJS), SCSS, HTML, REST en SocketIO, die enthousiast wordt van deze ontwikkelingen en ze graag wil toepassen om de gebruikers van de systemen een passende ervaring te bieden bij deze tijd. Hierin krijg je de ruimte om je eigen inzichten en ideeën te realiseren in een fijne omgeving, niets is te gek, alles is bespreekbaar. Je werkt nauw samen met onze UX designer waarbij ontwikkelingen op verschillende devices centraal staan, van responsive naar mobile first!

Het team

Wij zijn een hecht team met een ongedwongen sfeer, een passie voor techniek en werken volgens Agile Scrum. We houden van hard werken maar ontspanning en humor is ook belangrijk. Het team bestaat uit 8 personen: 5 ontwikkelaars, een UX-designer, een tester, een technisch beheerder en een functioneel beheerder. We bouwen aan ons platform volgens de laatste stand van de techniek (SOA, ESB, IDM draaiend op Kubernetes) en hebben jouw expertise nodig om de customer experience de aandacht te geven die het verdient.


Dit vragen we van jou!

 • Hbo of academisch werk- en denkniveau;
 • Ervaring als front-end ontwikkelaar;
 • Ruime kennis en ervaring met Angular, TypeScript, SCSS, JSON, JavaScript, HTML5, REST ed.;
 • Affiniteit met webdesign, responsive front-end ontwikkeling;
 • Drive om jouw ideeën in nieuwe applicaties onder te brengen en samen met de UX-designer een mooie gebruikers ervaring te creëren;
 • Kennis en ervaring met het bouwen van webapplicaties;
 • Kennis en/of ervaring met een van de volgende onderdelen is een pré: Java, Servicemix, KeyCloak, NodeJS, Streamserve.


Ons aanbod:

 • Snoeppot met afwisselend wine gums en chupa chups;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een vast dienstverband van 32 tot 40 uur per week met de mogelijkheid om tot 50% thuis te werken;
 • Een superfijne werkplek op kantoor in Utrecht met goede apparatuur en vaste collega’s waarbij iemand zich snel thuis zal voelen en tevens een thuiswerkplek;
 • Rollercoaster voor je eigen ontwikkeling;
 • Een dertiende maand en een uitstekend pensioen!

Reageren?

Spreekt dit je aan? Bel dan of stuur een mail met cv en motivatie. Bij voldoende raakvlakken nodigen we je graag uit voor een virtuele kop koffie. Bij wederzijdse interesse zou je een dag(deel) mee kunnen werken om het team te leren kennen en een goed beeld van de functie te krijgen. Uiteraard vragen we je ook een persoonlijkheids- en intelligentietest in te vullen. Dan kan je onze producten gelijk in actie zien. Natuurlijk zijn we dan direct benieuwd wat we anders of beter kunnen doen.

Stuur je mail naar PenT@gitp.nl t.a.v. Ronald Vermij of bel met Ronald via: 088 448 7720.

GITP is sinds 1947 actief en heeft een leidende positie op de Nederlandse markt in assessments en HR-advies. GITP biedt een volledig palet van “High touch en High tech” oplossingen aan de Nederlandse HR-markt. www.gitp.nl