088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels fauxels 3184328

Freelance Trainers

We zoeken freelance trainers in heel Nederland, dus lees snel verder!

Freelance Trainers

We zoeken freelancers in heel Nederland en als je woont in Noord of Oost NL of in Limburg dan zien we dat als een plus!Wat bieden wij?

  • Uitdagende trainingen en trainingstrajecten voor uitdagende doelgroepen
  • Professionele ondersteuning bij jouw inzet in projecten
  • Deelname aan freelancedagen
  • Marktconform uurtarief


Een training is zo sterk als de trainer die hem geeft. Zeker als een trainer van GITP een training geeft, want GITP is een begrip. Al 75 jaar is GITP de toonaangevende speler in onze markt waarin GITP Ontwikkeling staat voor het helpen van individuen, teams en organisaties om hun talent te ontwikkelen. Onze combinatie van Inzicht en Ontwikkeling onder één dak maakt ons daarbij uniek! Onze trainingen gaan over leidinggeven , communiceren, samenwerken en persoonlijke effectiviteit.

Wij hebben een freelance pool van enthousiaste en ervaren trainers. Wij werken altijd vanuit de bredere context van een organisatie en met de nieuwste inzichten op het gebied van blended en online learning. Wij bieden trainingen voor leidinggevenden, stafmedewerkers en HR-adviseurs op het terrein van leidinggeven, communicatie, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling. Allemaal erop gericht organisaties te ondersteunen bij hun talentontwikkeling en het realiseren van hun strategische doelstellingen.

Als freelance trainer verzorg je de trainingen op de vele thema’s van talentontwikkeling. In de trainingen die je gaat geven, speel je altijd in op de individuele leervraag van je deelnemers. Je daagt je deelnemers uit om op andere manieren en vanuit andere invalshoeken te kijken en experimenteren met bepaalde situaties, waarbij je ze handvatten aanreikt. Voorafgaand aan een training stel je leerdoelen vast naar aanleiding van de nulmeting en/of intake. Op deze manier verzorg je effectieve trainingen met persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

In een aantal gevallen kunnen we je vragen om projectleider te zijn. Je bent dan aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je begeleidt trajecten in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie.

In toenemende mate betrekken we freelancers ook bij het ontwikkelen of redesignen van trainingen.

Wat breng jij mee als freelance trainer bij GITP?

  • WO werk- en denkniveau.
  • Kennis van en inzicht in relevante trainingsmethodieken en ontwikkelingen hierbij.
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring met het verzorgen van blended bedrijfstrainingen.
  • Ervaring en affiniteit met het werken met groepen, ook online.
  • Affiniteit met het werken met tools voor inzicht in ontwikkeling (nulmetingen, groepsprofielen).
  • Projectmanagementkwaliteiten beschouwen als een plus.

Naast ervaring en kennis vinden we jouw persoonlijkheid ook heel belangrijk! We zoeken iemand met een extraverte, representatieve uitstraling met overtuigingskracht. Jouw mondelinge presentatie is uitstekend (bij voorkeur ook in het Engels) en je hebt een mensgerichte instelling.


Ben je geïnteresseerd?

We komen graag met je in contact! Heb je interesse in deze samenwerking met GITP, stuur dan je motivatie en CV naar pent@gitp.nl! Voor vragen kun je contact opnemen met Kees van Dijk via k.van.dijk@gitp.nl.