088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels fauxels 3183153

Data Visualisatie Specialist

Data Visualisatie Specialist

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het omzetten van data naar overzichtelijke en aantrekkelijke dashboards voor onze klanten. Jij bent dé verbinder tussen data en klant op het gebied van People Analytics.

Vanuit de data en de verbindingen daartussen, ontwerp en onderhoud je de dashboards die belangrijk zijn om inzicht te geven aan onze klanten. Door jouw kennis en kunde weet jij precies wat visueel nodig is om de inzichten zó te presenteren dat onze klanten weten wat de data betekent.

Je bent onderdeel van een projectteam van 7 medewerkers welke is gericht op People Analytics. Nauw samenwerken doe je met twee Data Analytics Specialisten en een Senior HR Research & Analytics Specialist. Jij onderscheidt je door de beste te willen zijn op het gebied van het visueel, overzichtelijk en begrijpelijk maken van dashboards voor onze klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CIO, die het People Analytics projectteam aanstuurt. Daarnaast werk je samen met consultants en adviseurs voor het leveren van team- en organisatie dashboards en rapportages over gecombineerde klant- en GITP talentdata.


Waar je sterk in bent

Je bent een storyteller. Je luistert en hebt inlevingsvermogen in de ontvangers en gebruikers van dashboards en rapportages. Wensen en behoeftes weet je te vertalen naar visualisaties die hier antwoord op geven. Je weet hoe je een boodschap moet overbrengen, en hoe dit visueel aantrekkelijk te doen. Niet alleen conceptueel, maar ook door het, op efficiënte wijze, bouwen van deze dashboards.


Wat je meebrengt aan kennis en ervaring:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau in een bedrijfskundige of economische richting met een kwantitatief component
  • Minimaal één jaar ervaring in een soort gelijke functie
  • Goede skills en ervaring met Power BI
  • Ervaring met D3.js, Visual.ly, Plotly of Sigma JS is een pré
  • Ervaring met het maken van maatwerkrapportages


GITP

Wij zijn een geweldige werkgever om bij te werken en je te ontwikkelen. Wij willen je echt goed leren kennen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een dertiende maand en lekker veel vakantiedagen.


Belangstelling?

Als specialisten op het gebied van assessments weten we dat een goede match op cultuur essentieel is. Neem daarom direct contact op met de manager, CIO Dimmy van Zanten via 0611385909 of stuur hem een email via d.van.zanten@gitp.nl en kom er samen achter of er mogelijk een match is. Je gemotiveerde sollicitatie stuur vervolgens naar PenT@gitp.nl, tav Lisette Konings. Daarna nodigen we je uit voor een psychologisch assessment wat vanzelfsprekend onderdeel is van het proces en je tevens een mooi inzicht verschaft in wat belangrijk voor je is en waar je kwaliteiten liggen!