088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels photo 3727469

Sales Coördinator Trainingen (32 uur)

Heb jij er plezier in onze Accountmanagers te ondersteunen en er voor te zorgen dat contact met intermediairs en klanten soepel verloopt? Heb jij een commerciële mindset en deins je niet terug om de telefoon te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van deze functie

Je bent proactief en hebt er plezier in om onze Accountmanagers te ondersteunen in het contact met de intermediairs en klanten omtrent onze Open Trainingen lijn. Als er een piek aan inschrijvingen binnenkomt, vind je het geen probleem in te springen bij jouw collega’s van de planning. Alles om de perfecte klantbeleving te garanderen. Je zorgt dat ons aanbod op alle plaatsen goed en correct zichtbaar is en krijgt energie van het optimaliseren van deze zichtbaarheid.

Potentiële deelnemers bellen jou met vragen omtrent ons aanbod. Jij adviseert hen moeiteloos en zet deze lead om naar een daadwerkelijke inschrijving. Ook signaleer je kansen en bepaal je samen met jouw collega’s de beste aanpak. Zo help je de groeiambities van GITP waarmaken.

Waar je sterk in bent

Laten we beginnen met enkele opvallende eigenschappen. Nieuwsgierigheid en lef zijn je niet vreemd. Je bent ondernemend en stressbestendig, zelfstandig en gestructureerd. Je communiceert goed, bent energiek en enthousiast. Naast je accuratesse valt ook je doortastendheid op.

Verder werk en denk je op Hbo-niveau. Samenwerken is je tweede natuur. Je voelt je thuis op internet en hebt ervaring in het werken met verschillende systemen. Je werkt graag in een dynamische omgeving.

Wat wij je bieden

Een unieke, commerciële spilfunctie binnen de office van Trainingen. Een afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf waarin jij je kwaliteiten optimaal kunt benutten.

Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie. De salarisrange ligt tussen de € 2.900 en € 3.300 obv fulltime (40u) en obv kennis en ervaring. Deze functie staat open voor 32 uur.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid alle ruimte.

Belangstelling

Heb je interesse in deze commerciële rol, stuur dan je motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Elske Vogelzang, pent@gitp.nl Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.