088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Finance

Medewerker Crediteuren (20 uur)

De afdeling Business Control & Finance voert de administratie uit van GITP met haar dochterondernemingen en voorziet de organisatie van informatie voor de financiële sturing. Zij verzorgt tevens de begroting, jaarrekening en management rapportages. Onder deze afdeling valt ook de crediteurenadministratie.

Medewerker Crediteuren (20 uur)


WAT GA JE DOEN

Ben jij onze nieuwe Medewerker Crediteuren met ervaring en kennis van financiële systemen?

Als medewerker crediteuren verwerk je de dagelijkse digitale poststroom, bestaande uit gemiddeld 100 facturen per week. Je controleert facturen op vereisten, zoals btw, bankrekening en financiële codering en zorgt met de collega’s voor een juiste betaallijst. Je bent flexibel inzetbaar voor allerlei werkzaamheden binnen het team zoals het uitzoeken/koppelen van inkoopopdrachten, het registreren van inkoopfacturen en het communiceren met interne en externe leveranciers. Je bent ook verantwoordelijk voor het op orde houden van het leveranciersbestand en de juistheid van de procuratielijst. In de afgelopen jaar heeft het team de processen geoptimaliseerd. Het team bestaat uit 5 medewerkers en wordt aangestuurd door de Manager Business Control & Finance.

WAT WIJ VRAGEN

  • Je beschikt over een MBO diploma, minimaal niveau 3;
  • Je hebt minimaal 3 jaar financieel administratieve werkervaring op een crediteurenadministratie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met financiële systemen;
  • Je bent in staat om nauwkeurig repeterende administratieve werkzaamheden te verrichten en onder werkdruk te functioneren in een veranderende omgeving;
  • Je hebt een proactieve werkhouding, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en bent klantvriendelijk.


WAT WIJ JE BIEDEN

Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie. De salarisrange ligt tussen de € 2.000 en € 2.800 o.b.v. fulltime (40 uur) en op basis van kennis en ervaring. Deze functie staat open voor 20 uur.

BELANGSTELLING

Heb je interesse in deze financiële rol, stuur dan je motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Elske Vogelzang, pent@gitp.nl. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Jeffrey Neek, Manager Business Control & Finance: 06-51126248.