088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels pixabay 327540

Business Development Manager - Training & Opleiding

Business Development Manager - Training & Opleiding

Heb jij er plezier in om leads en new business te generen bij onze klanten? Heb jij affiniteit met of ervaring in de training- en opleidingsmarkt? Beschik jij over die professionele én toegewijde mentaliteit om de groei ambities van GITP waar te maken? Weet jij als geen ander klantvragen succesvol om te zetten in geïntegreerde oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Je komt te werken bij GITP Ontwikkeling. GITP Ontwikkeling helpt individuen, teams en organisaties hun talent te ontwikkelen. Bij ons werken ervaren trainers met verstand van mens én organisatie.

Wat ga jij doen? Je realiseert new business en bouwt de business binnen de bestaande klanten uit. Het contracteren van (nieuwe) dienstverlening bij bestaande klanten gaat - vanzelfsprekend - in een tandem met de collega’s die daar al actief zijn. Zij kennen de klant en hebben de verantwoordelijkheid voor het signaleren van kansen en aandragen van leads. Je hebt doelstellingen op omzet, marge en het verkopen van het integrale aanbod. Daarnaast is acquisitie van groot belang, en weet je hoe je dit aanpakt. Je werkt nauw samen met de senior accountmanager en de commerciële binnendienst van ons team.


Waar je sterk in bent

Laten we beginnen met enkele opvallende eigenschappen. Nieuwsgierigheid en lef zijn je niet vreemd. Je bent ondernemend en stressbestendig, zelfstandig en gestructureerd. Je communiceert goed, bent energiek en enthousiast, en hebt er geen problemen mee om op meerdere borden tegelijk te schaken.


Verder werk en denk je minimaal op HBO-niveau, aangevuld met 5+ jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in de markt van training en opleiding. Je beschikt over een groot netwerk op operationeel en strategisch niveau. Je hebt een outside-in benadering en bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van een klant. Je werkt nauw samen met onze trainers om zo samen een goede oplossing te bieden bij de klant. Je bent resultaatgericht en eager om omzet- en margedoelstellingen te behalen.

Wat wij je bieden

Een unieke, commerciële spilfunctie binnen GITP Ontwikkeling. Een afwisselende functie binnen een innovatief en professioneel bedrijf waarin jij je kwaliteiten optimaal kunt benutten en waar je meebouwt aan de toekomst van onze organisatie.


Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Je werkt in een relatief klein team. En we vinden het belangrijk dat je ook als persoon goed past binnen de organisatie. Dit betekent niet dat we individualiteit niet belangrijk vinden:raag leren wij van de verschillen in kwaliteiten, persoonlijkheid en kennis. Zo raken we snel op elkaar ingespeeld. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, auto, telefoon, laptop, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie. Deze functie staat open voor 36-40uur.


Waar GITP voor staat

GITP is een begrip. Actief sinds 1947 als toonaangevende speler in de markt van assessments — en meer dan ooit in beweging. GITP Ontwikkeling helpt individuen, teams en organisaties hun talent te ontwikkelen. Onze state-of-the-art trainingen worden gegeven door ervaren trainers met verstand van mens én organisatie. We combineren training veelvuldig met assessments en coaching. Waarbij we uiteenlopende trajecten bieden, van korte, praktische interventies tot volledig verzorgde maatwerktrajecten. Live of via virtual classrooms. Allemaal erop gericht organisaties te ondersteunen bij hun talent management en het realiseren van hun strategische doelstellingen.

Belangstelling

Heb je interesse in deze commerciële rol, stuur dan je motivatie en CV aan People & Talent, t.a.v. Elske Vogelzang, pent@gitp.nl. Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Michiel Hoogstraten, Sales en Accountmanager: 06-12833057.