088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels pixabay 327540

Business Development Manager

Business Development Manager (32-40u)

Wij zijn op zoek naar een ervaren Business Development Manager die affiniteit heeft met HR en HR Software. Met ons uitgebreide portfolio bieden wij klanten Inzicht in het menselijk talent dat ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun speelveld. Je kan hierbij denken aan (online) assessments, Digitale Testen, HR-Tools, Leadership Games, Coaching en Data Analytics. Onze dienstverlening behoort tot de absolute top in de BV Nederland en Publieke Sector.

  • Beschik jij over die professionele én toegewijde mentaliteit om leads en new business te genereren in onze markt? Jouw focus ligt op de grotere werkgevers en organisaties in Nederland.
  • Weet jij als geen ander klantvragen helder boven water te krijgen en succesvol om te zetten in geïntegreerde HR-oplossingen?

  • Creëer jij bij klanten en prospects het onderscheid door inzet van onze digital-HR-oplossingen in combinatie met onze brede HR-expertise?

  • Als je dan ook nog een can do- mentaliteit hebt dan zijn wij op zoek naar jou als aanvulling op ons energieke Sales team!


Wat ga je doen?

Je komt te werken in een ons sales team van Business Development Managers, Accountmanagers, Sales Support en Customer Support die verantwoordelijk zijn voor integrale sales bij de grotere accounts van GITP. Je realiseert new business en bouwt deze business uit. Na een grondige implementatie draag je het beheer van de klant over aan een van je collega’s. Het contracteren van (nieuwe) dienstverlening gaat - vanzelfsprekend - in een tandem met de professionals in de regio. Zij kennen de lokale markt en hebben de verantwoordelijkheid voor het signaleren van kansen en aandragen van leads. Uiteraard ben je zelf ook verantwoordelijk voor het genereren van leads waarin je wordt bijgestaan door ons Marketing Team en heb je een batterij aan salestools tot je beschikking. Integrale sales heeft doelstellingen op conversie, omzetmarge en het verkopen van het integrale aanbod.

Jouw profiel?

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 7 jaar ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur in ons vakgebied. Je hebt een bewezen trackrecord in het openen van deuren op operationeel en strategisch niveau bij directies, C-level en HR-professionals. Je hebt een outside-in benadering en bent nieuwsgierig naar de uitdagingen van de klant. Vanuit data-analyse signaleer je mogelijke klantbehoeften en omzetkansen. Je kunt goed samenwerken met de interne adviseurs om zo samen een goede oplossing aan te bieden bij de klant. Je bent resultaatgericht en eager om omzet- en margedoelstellingen te behalen.

Wat wij bieden?

Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.

Je werkt met ambitieuze én gezellige mensen die oog hebben voor elkaar. Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Bij GITP krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Interesse?

Mail je gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae t.a.v. Lisette Konings naar pent@gitp.nl. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.