online assessments webinar

Webinar Werken met Online Assessments

Mark van Ieperenburg (GITP) neemt je mee in de wereld van online assessments. Wat zijn de voordelen? Waarvoor kun je ze inzetten? En waar begin je? Barbora Kaliská (HR Business Partner bij Dechra) vertelt je precies hoe dat in de praktijk werkt en waarom Dechra niet meer zonder kan.

Woensdag 21 december van 10:00 – 10:40 uur

Uit onderzoek van Gallup blijkt dat in Nederland maar liefst 80% van de werknemers niet betrokken is. Dit kost Nederland op jaarbasis 6 miljard euro, aldus Nyenrode Business University. Tel daarbij op dat het voor werknemers relatief makkelijk is om te switchen van baan en je krijgt een goed beeld van de fikse uitdaging voor recruitment. De focus? Processen optimaliseren en vooral: talent behouden. Maar hoe doe je dat?

Talent selecteren en behouden met online assessments

Online assessments zijn een geweldig middel om medewerkers te betrekken, te behouden én om de juiste nieuwe medewerkers aan te trekken. Maar welke mogelijkheden heb je? Hoe zet je ze precies in? Waar begin je? En hoe richt de online assessments zo in dat ze bijdragen aan je bestaande processen?

Alle ins en outs in een webinar
Strategisch HR Adviseur en Analytics van GITP Mark van Ieperenburg vertelt je daar alles over tijdens het gratis webinar 'Werken met online assessments' op woensdag 21 december a.s.
In 40 minuten ontdek je alle ins en outs van online assessments en hoe ze bijdragen aan medewerkersbetrokkenheid en behoud. Ook Barbora Kaliská, HR Business Partner Europe bij Dechra Pharmaceuticals PLC schuift aan. Ze deelt hoe zij de online assessments van GITP al jaren nationaal en internationaal en organisatiebreed succesvol inzetten. En welk positief effect dat heeft op de betrokkenheid van medewerkers.

Probeer online assessment zelf

Wil jij ervaren hoe onze online assessment tools werken? Dan kun je deze 14 dagen helemaal gratis uitproberen. Zonder verplichting.

Sprekers

Mark van Ieperenburg

Senior Adviseur Strategisch HR Advies en Analytics bij GITP

BARBORA KALISKÁ

HR Business Partner Europe bij Dechra Pharmaceuticals PLC
Logo GITP 1080 x 1080

2024 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001