088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Webinar Talent Analytics voor beginners

In zeven stappen inzicht in talent op basis van data. Gratis webinar op dinsdag 10 mei 10.00-11.00 uur en donderdag 19 mei 12.00-13.00 uur.

People analytics is hot. Een zoekopdracht naar deze term levert meer dan 4 miljard (!) resultaten op. Die enorme interesse is niet gek. In andere sectoren, bijvoorbeeld marketing en sport, wordt data al jaren structureel ingezet voor betere resultaten. Ook binnen de arbeids- en organisatiepsychologie en HR neemt de vraag naar data toe. Maar waar begin je als je voor HR meer met data wilt doen?

GITP maakt talenten van mensen inzichtelijk en koppelt deze data aan de strategische vragen van de organisatie. We weten dus als geen ander hoe je Talent Analytics inzet en hoe het je kan helpen om je (organisatie)doelen te halen. Denk jij nu: “Heel interessant, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen!”? Zet dan ons gratis webinar Talent Analytics voor beginners in je agenda.

Op dinsdag 10 mei én donderdag 19 mei organiseert GITP een informatieve sessie voor HR-medewerkers die graag meer willen doen met data en analyse. In zeven stappen laten Dimmy van Zanten (Chief Information Officer GITP) en Mark van Ieperenburg (Strategisch HR adviseur GITP) je kennismaken met de mogelijkheden van data en de kansen die het jouw organisatie biedt. We laten je aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere organisaties en handige tips zien hoe je vandaag nog kunt beginnen met de inzet van Talent Analytics. Of je nu voor een grote multinational of voor een MKB’er werkt.

Meld je aan!

Wil jij meer leren over Talent Analytics en de rol van data binnen HR? Wil je ontdekken wat je kunt leren van deze inzichten en hoe je ze kunt gebruiken? En wil je vooral veel praktische kennis en direct toepasbare tips meepakken?

Meld je aan voor één van de twee sessies:
Donderdag 19 mei 2022 om 12.00 - 13.00 uur
. Aanmelden via het formulier op deze pagina.
Kijk je liever op dinsdag 10 mei van 10.00-11.00 uur? Schrijf je dan in via deze link.

Anke Berden als gastspreekster

Anke Berden als gastspreekster

Anke Berden is HR manager die laat zien hoe zij bij LinkedLabels kortgeleden is gestart met Talent Analytics, en hoe daar met kleine stappen al bijzondere resultaten zijn bereikt.