Header Selecteren met lef

Webinar | Selecteren met lef

Tijdens deze informatieve sessie op donderdag 7 april van 9:00-10.00 uur krijg je inzichten om je eigen selectieproces innovatiever en effectiever te maken. Laat je inspireren door het verrassende succesverhaal van Albert Heijn!

Kijk jij verder dan het CV?
Vacature teksten opstellen, plaatsen op de verschillende sites en laat de kandidaten maar binnenstromen…een mooie droom voor veel HR medewerkers en recruiters, maar helaas niet de huidige werkelijkheid. Heb jij het lef verder te kijken dan het CV en echt nieuwsgierig te zijn naar de talenten en ontwikkelpotentieel van je kandidaat?

Werven in een spagaat

Aan de ene kant moet je snoei hard buffelen om de kandidaten te vinden, te enthousiasmeren en snel naar binnen te trekken. Aan de andere kant vraagt de business wel om talenten die passen, aanvullend zijn (diversiteit) en graag voor langere tijd willen blijven. Ga jij effectief om met deze spagaat? Dit vraagt om een evaluatie en reflectie van gedrag en proces.

Nieuwsgierig naar talent
Tijdens dit interessante en interactieve webinar ‘Selecteren met lef’ houdt onze senior consultant Mark van Ieperenburg je een spiegel voor. Weet jij wel echt wat je zoekt? Met welke onderdelen verras je een kandidaat? Is een kandidaat wel echt een match als het gaat om betrokkenheid en motivatie? Heb je voldoende objectieve en betrouwbare informatie om de juiste beslissing te kunnen nemen? Hoe overtuig je een manager verder te kijken dan het CV?

Laat je inspireren door de verrassende case van Albert Heijn en krijg inzichten om je eigen selectieproces nog objectiever en effectiever te maken.

Schrijf je in voor het online webinar Selecteren met lef op donderdag 7 april om 09:00 uur.

Logo GITP 1080 x 1080

2023 GITP.nl

GITP is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2017 gecertificeerd

Iso 9001 2015
EIK ISO27001