088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Aan de slag met online assessments: Ontdek talent en ontwikkelpotentieel

Vraag jij je weleens af hoe je eenvoudig en snel talenten en ontwikkelmogelijkheden van kandidaten en medewerkers ontdekt? In een webinar van 45 minuten geeft adviseur Mark van Ieperenburg antwoord op de veel gestelde vragen over online assessments en laten we zien hoe je eenvoudig online assessments aanvraagt via het Talent Intelligence Platform.

Ontdek de kracht van online assessments

Ontdek de kracht van online assessments

In dit webinar laten we zien hoe je de kracht van online assessments kunt gebruiken om de talenten van je team te ontdekken en te ontwikkelen. Hoe werkt een online assessment precies? Maar ook vertellen we wat er precies wordt gemeten en welke inzichten dit oplevert.

We zullen de veelgestelde vragen over online assessments beantwoorden en je laten zien hoe je snel en eenvoudig aan de slag kunt met het Talent Intelligence Platform van GITP.

Praktische informatie

Datum: donderdag 1 juni 2023

Tijd: 11:00 - 11:45 uur

Het webinar vindt online plaats via Webinar Geek

Spreker

Onze spreker Mark van Ieperenburg, Strategisch HR Adviseur en Analytics bij GITP, zal je inspireren met sprekende voorbeelden en boeiende klantcases. Hij zal met enthousiasme al jouw vragen over online assessments beantwoorden.

Mark van Ieperenburg