088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP18

Webinar: Nieuwsgierig naar talent

Inschrijven Webinar nieuwsgierig naar talent

Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy

Wanneer: dinsdag 5 oktober van 12.00-13.00 Meld u hier kosteloos aan.

Als u goed kijkt ziet u meer

Ontdek de psychologie achter talent herkennen

Pexels photo 3727469

Als u goed kijkt ziet u meer

Ontdek de psychologie achter talent herkennen

Altijd al willen weten wat de psychologie is achter het herkennen van talent? Waarom de verschillende elementen van een assessment bijdragen aan een betrouwbaar advies? Welke rol uw context speelt in het advies? Hoe we zorgen voor een objectief en inclusief assessment traject?

Tijdens dit webinar zullen onze ervaren psychologen Lisa Abel, Anke Brockmöller en Joost van Tilborg u meenemen in de theorie én praktijk van het assessment. Neem een kijkje in de keuken en leer de kneepjes van het vak van onze experts.

Na het volgen van dit webinar:

 • Heeft u een goed beeld hoe een assessment in zijn werk gaat en de nut en noodzaak van de verschillende onderdelen
 • Heeft u inzicht in de verschillende type assessments en het type dat aansluit bij uw vraagstelling
 • Heeft u inzicht in de mogelijkheden om met behulp van assessments nog objectiever en inclusiever talent te herkennen?

We zien u graag bij ons lunch webinar ‘Nieuwsgierig naar talent’ op 5 oktober om 12 uur.

Deelname is kosteloos. Schrijf u snel in:

Schrijf gratis in

Schrijf u in voor het webinar

Dinsdag 5 oktober van 12.00 uur tot 13.00 uur

Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy

Wij spreken u graag op 5 oktober!

Lisa Abel Adviseur GITP

Lisa Abel

Adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl
Joost van Tilborg 8955

Joost van Tilborg

Sr. Adviseur

drs Joost van Tilborg mmo is een senior adviseur, die zijn professie als psycholoog heeft verrijkt met bedrijfskundige kennis, via een master in management & organisatie, bij TIAS Business School. Hij is zeer ervaren in brede adviestrajecten, zowel vanuit een gedragsmatige als een organisatiekundige hoek. Hij coacht (zorg-)managers, schoolleiders en onderwijsdirecteuren in individuele coachingstrajecten, en levert een bijdrage aan persoonlijke groei doormiddel van verschillende vormen van psychologisch assessment, spiegelen en reflectie.

Kennisdomein:

 • Onderwijs
 • Zorg en diverse andere branches
 • Persoonlijkheid
 • Karakter
 • Communiceren
 • Drijfveren
 • Talent Development Assessment
 • Schoolleidersassessments.
j.van.tilborg@gitp.nl
Anke Brockmöller 9113

Anke Brockmöller

Sr. Adviseur

Ik adviseer en ondersteun organisaties op het gebied van inzicht en ontwikkeling

Ik adviseer en ondersteun organisaties op het gebied van inzicht en ontwikkeling: assessmentonderzoeken, ontwikkelprogramma’s, talentontwikkeling en het vormgeven van trajecten op het gebied van kennisdeling in organisaties, bijvoorbeeld door het toepassen van meester-gezelrelaties. Ik werk voor diverse branches, van onderwijs tot zakelijke dienstverlening en ben betrokken bij GITP Bestuur en Toezicht

Kennisdomein:

 • Assessment en advies
 • Meester-gezelrelaties
 • Kennismanagement
 • Bestuur & Toezicht
a.brockmoller@gitp.nl