088 - 448 70 00 Inloggen
Pexels ekaterina bolovtsova 4049992

[Webinar] De kracht van video-based assessments

Inschrijven Webinar

Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy

Schrijf u nu in voor het webinar van GITP en Neurolytics op donderdag 14 oktober van 13.00-14.00 uur | Meld u hier kosteloos aan.

Neem mensen aan die blijven.

Optimale match tussen kandidaat en uw bedrijfscultuur

Neem mensen aan die blijven.

Optimale match tussen kandidaat en uw bedrijfscultuur

Neuroscience based video technologie toont match en geschiktheid voor functie, team en organisatie. HR-dienstverlener GITP en HR-tech start-up Neurolytics werken samen in een strategisch partnership waarbij de volgende generatie assessments van Neurolytics, waarin video, AI en neuroscience met elkaar samenwerken, worden gekoppeld aan het product portfolio van GITP om een unieke propositie te bieden.

In dit webinar krijgt u meer inzicht over de inzet van ai gedreven video based analyses in het wervings- en selectieproces. Door het gebruik van video assessments krijgt u een breder en dieper zicht op match tussen kandidaten en hun cultuur en (merk)waarden. Ook geven de videoassessments een inkijkje in de potentiele toekomstige verloopneiging, stressbestendigheid en de match tussen kandidaten en het team. Voor kandidaten is het videoassessment een positieve leerervaring en doordat de video’s gebaseerd zijn op het employer brand van de klant, draagt Neurolytics bij aan een optimale employee experience.

Na het volgen van het webinar heeft u antwoord op de volgende vragen:

  • Welke kandidaten passen in mijn team en cultuur?
  • Hoe kan ik mis-hires en vroege uitval tegengaan?
  • Hoe kan ik mijn recruitmentproces moderniseren en aantrekkelijker maken voor nieuwe generaties?
  • Hoe kan ik mijn recruitmentproces objectiever maken om inclusiviteit en diversiteit te stimuleren?
  • Hoe kan ik talent al vroeg in het proces enthousiasmeren en laten zien wat voor mooie organisatie wij zijn?

Bent u nieuwsgierig wat deze nieuwe technologie voor uw organisatie kan betekenen? Schrijf u vrijblijvend in voor het online webinar op 14 oktober vanaf 13 uur. Wij zien u graag!

Schrijf in

Meer informatie?

Bekijk hier meer informatie of vraag een demo aan.

Wij spreken u graag op 14 oktober!

Marieke Janssen Vierkant 8782

Marieke Janssen

Adviseur

Mensen en organisaties echt begrijpen en verder kunnen helpen

In de afgelopen jaren heb ik bewust gekozen voor het vak als assessmentpsycholoog. Ik heb een achtergrond in de neuropsychologie, waarin het gedrag van mensen in relatie tot het brein mij ontzettend boeit. Daarnaast merkte ik dat het werken bij een opleidingsinstituut, waar alles draait om ontwikkeling, mij inspireerde om als psycholoog zowel de diepgang alsmede de ontwikkeling van mensen op te zoeken. Deze combinatie vond ik terug in het vak als assessmentpsycholoog.

Ik geniet ervan om samen op zoek te gaan naar de talenten, kwaliteiten en drijfveren van kandidaten zodat ze in hun werk op de juiste plek komen te zitten, de juiste stappen kunnen zetten en inzicht krijgen in wat ze willen, kunnen en laten zien. Vanuit hier houd ik mij erg graag bezig met selectie- en ontwikkelvraagstukken binnen GITP.

Ik ben een open, sociaal en toegankelijk persoon die vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme te werk gaat. Met mijn analytische blik duik ik graag de diepte in om op deze wijze individu en organisatie goede inzichten te geven en aan te zetten tot groei en ontwikkeling van beide partijen.

m.janssen@gitp.nl
DSCF4918

Felix Hermsen

(Extern) Neurolytics

Founder Neurolytics

sales@gitp.nl