088 - 448 70 00 Inloggen
Interactie GITP19

Inschrijven Informatie sessie: Digital ontwikkel tools

Inschrijven informatiesessie digital ontwikkel tools

Om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met uw gegevens omgaan vindt u in onze Privacy policy

Bent u erbij op dinsdag 16 november van 12.00-13.00? Meld u hier gratis aan:

Inschrijven Informatiesessie

Versnel ontwikkeling, versterk performance

U wilt het beste in uw medewerkers naar boven halen. Altijd. Want medewerkers die met plezier aan het werk zijn en op de top van hun kunnen presteren, levert dat uw organisatie een optimaal resultaat.

Daarom stelt u zichzelf regelmatig de vragen:

  • Welk talent heb ik in huis en wat zijn de doorgroeimogelijkheden?
  • Hoe bewegen ze mee met de ontwikkelingen van het bedrijf?
  • Zijn ze futureproof?
  • Kan een medewerker zich binnen afzienbare tijd ontwikkelen naar het gewenste niveau en wat is hierbij de beste ontwikkelstrategie?

Kortom: u wilt uw medewerkers gericht ontwikkelen. In lijn met hun eigen talenten, drijfveren en ambitie, maar ook in lijn met de strategische doelstellingen van de organisatie.

Ontwikkel talent gericht

Inzicht in talenten en gedrag is hierbij een waardevol startpunt. Zo ontdekken medewerkers voor welke competenties zij het meeste talent hebben en hoe zij deze in de praktijk laten zien. Dit geeft zicht op het de meest kansrijke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en optimaal presteren.

Tijdens deze interactieve informatie sessie digital ontwikkel tools gaan we in op het gebruik, voordelen én resultaat van onze online ontwikkel tools.

Onze senior adviseur/trainer Henriëtte den Boer geeft u inzicht in de verschillende ontwikkelinstrumenten op het gebied van 360 feedback, persoonlijke ontwikkeling, wendbaarheid en leiderschap.

U krijgt een inkijkje in de praktische toepassing en ervaringen van onze tooling in de praktijk. Monique Smallegange, mobiliteits- en loopbaanadviseur in Admiraal de Ruyter ziekenhuis deelt haar ervaringen met de inzet van digital ontwikkel tooling met u.

Ik spreek u graag op 16 november!