088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Virtual Classroom

Ontwikkeling staat nooit stil. Ga door met Virtual Classroom, voor nu het beste alternatief. Onze Virtual Classroom oplossingen zijn er voor zowel Incompany trainingen als Open Trainingen.

088 - 448 72 10

Wat is virtual classroom?

Virtual Classroom

Wat is virtual classroom?

Virtual Classroom

Voor een volwaardige training is een fysieke ontmoeting geen voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Virtual Classroom programma's van GITP Ontwikkeling bieden een krachtige combinatie van deskundige trainers en een interactieve Virtual Classroom voor afwisselende ontwikkeltrajecten. Virtual Classroom programma's bieden zoveel mogelijkheden — van een 360 intake tot een nabespreking via de chat.

BEKIJK DE VIRTUAL CLASSROOM TRAININGEN

Programma's

VIRTUAL CLASSROOM PROGRAMMA'S

Programma's

VIRTUAL CLASSROOM PROGRAMMA'S

 • Efficiënt: eenvoudig per dagdeel te plannen, plaats onafhankelijk.
 • Start met Reflector 360 feedback test voor inzicht en sterke en ontwikkelpunten + terugkoppelgesprek van de trainer.
 • Vanuit inzicht focus op resultaat van de training.
 • Werken in een interactieve en veilige online omgeving
 • Live interactie tussen deelnemers en trainer en tussen deelnemers onderling.
 • Verdiepende oefeningen in de online leeromgeving van GITP naast ‘klassikale’ ontmoetingen in de classroom.

Goed en veilig trainen in virtual classroom

Als je vandaag wilt starten met professionele of persoonlijke ontwikkeling is ons Virtual Classroom programma een uitstekend, veilig en betrouwbaar alternatief voor het fysieke ‘leslokaal’. De classroom heeft uitgebreide mogelijkheden om interactief aan de slag te gaan met professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Deze programma's bestaan uit ‘klassikale’ ontmoetingen met de trainer en de andere deelnemers, je werkt samen in een aparte onlineomgeving aan opdrachten voor verdieping, doet oefeningen om ervaring op te doen en er is tijd voor reflectie met de trainer en andere deelnemers.

Focus, efficiënt en resultaatgericht

Een sessie in de Virtual Classroom is efficiënt en duurt niet een hele dag, daardoor zijn ze eenvoudig met werk te combineren. De training start met een Reflector 360, een feedback test die snel inzicht biedt in sterke kanten en ontwikkelpunten van deelnemers. Zo krijgt iedere deelnemer de juiste focus voor het individuele leertraject om het beste effect en resultaat uit de training te halen. Aanvullend op de rapportage, licht onze trainer de inzichten persoonlijk toe aan de deelnemer.

Tussen de virtuele ontmoetingen door, gaat de deelnemer zelf aan de slag in de eigen GITP online leeromgeving. Alles wat in een ‘klassieke’ training kan, kan ook in een afwisselend digitaal ontwikkeltraject. Met optimaal resultaat. En goed om te weten: gedurende de online training, maar ook daarbuiten, is er volop gelegenheid om praktijkvragen beantwoord te krijgen via de Whatsapp service.

Kortom: wie online traint, traint effectief en tijd en plaats onafhankelijk. Zo blijf je werken aan de ontwikkeling van mensen en teams.

Wat deelnemers zeggen over Virtual Classroom

ANGELIQUE ARNOLD-DERDE, COÖRDINATOR STUDENTEN INFORMATIE BALIE AAN DE AVANS HOGESCHOOL

"De Virtual Classroom training was goed opgezet, zo digitaal. Ik zag er tegen op: ik ben niet heel digitaal vaardig, maar ik heb wel goed mijn weg kunnen vinden. Ik vind het geweldig dat je ook naar een subruimte kunt! Ik ben zeer tevreden met deze manier van trainen."

MARIEKE VAN DER NOORDAA, ADVISEUR PARTICULIEREN KLANTENCONTACTCENTRUM BIJ DE RABOBANK

"De online training is erg innovatief en afwisselend. Fijn dat je binnen de Virtual Classroom ook in subgroepjes uit elkaar kunt gaan om te overleggen. Ik ben hier meer gefocust dan in een normaal klaslokaal."

AXEL RAAIJMAAKERS, HEAD OF INTERNATIONAL COORDINATION BIJ ALD AUTOMOTIVE

"Leuk en leerzaam, de tijd vloog voorbij. Leuk om met elkaar te kunnen oefenen. Heel fijn dat het niet te veel mensen zijn."

TEAMLEIDER COMMUNICATIE,  Inspectie Leefomgeving en Transport bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"De Virtual Classroom training is echt verrassend goed! Ik was zeker blij verrast met hoe het ging, de stof bleef goed hangen."

Contact

Wij helpen je graag

Hidde Santman

Sr. Adviseur, Trainer & Coach

"Vanuit energie en rust creëer ik ruimte en vrijheid om te leren."

'Als trainer en coach begeleid ik leidinggevenden en professionals bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, loopbaancoaching, performance management en blended learning zijn onderwerpen waarop ik actief ben. Ik ontwerp leertrajecten die aansluiten bij de praktijk en die zo impact op de organisatie en het individu hebben. In trainingen werk ik bij voorkeur ervaringsgericht: leren door te doen!'

Optimaal leereffect

'Ik handel vanuit de overtuiging dat organisaties het best presteren wanneer medewerkers plezier hebben in hun werk. Dat ontstaat wanneer drijfveren en talenten van mensen en de uitdagingen van de organisatie optimaal op elkaar zijn afgestemd.
Ik ben een open persoon die goed luistert naar de vragen die leven. Daarbij treed ik mensen onbevangen tegemoet en geef op integere wijze feedback. Ik breng rust, enthousiasme en positieve energie. Ik ga voor kwaliteit en een optimaal leereffect.'

Van last naar kans

'Coachen en trainen doe ik vanuit een open geest en hart. Het gaat mij om de mens en zijn mogelijkheden en thema’s, niet om zijn rol of status. Moeilijke situaties benader ik vanuit lichtheid. Ik creëer vrijheid en ruimte. Zo transformeert een last tot een kans.'

Kennisdomein:

 • Management Development
 • Persoonlijke Effectiviteit
 • Adviesvaardigheden
 • Performance Management
 • Learning Design

Meer weten?

Volg Hidde Santman op LinkedIn

Volg Hidde Santman op Twitter

H.SANTMAN@GITP.NL

Bas Barten

Adviseur, Trainer en Coach

"Je kunt heel veel bereiken, als je maar écht wilt!"

Dat is, zeker op het gebied van ontwikkeling van mensen, teams en organisaties, iets waar ik heilig in geloof. Versterkt door mijn sportachtergrond ben ik erg resultaatgericht. Om een resultaat te bereiken is het de kunst om eerst scherp te krijgen waar je precies naar toe wilt, om vervolgens te kijken hoe je daar gaat komen.

Verschil tussen hoofd en hart

Ik werk hierbij vaak met het verschil tussen hoofd en hart, omdat dit mij zelf ook veel heeft gebracht op het gebied van inzicht en ontwikkeling. Waarbij ‘hoofd’ staat voor denken, je ratio. En ‘hart’ voor je gevoel, je intuïtie. Door te luisteren naar mijn hart weet ik wat ik wil bereiken, vervolgens heb ik mijn hoofd nodig om dat doel ook daadwerkelijk te halen.
Tijdens trainingen en coachtrajecten maak ik gebruik van mijn oprechte nieuwsgierigheid in mensen door kritisch door te vragen tot we bij de kern komen. Deze diepgang wissel ik af met luchtigheid in de vorm van ontspanning en humor. Want in mijn visie brengt een goede combinatie van beide je uiteindelijk verder.

Bas als trainer

Tijdens trainingen en coachtrajecten maak ik gebruik van mijn oprechte nieuwsgierigheid in mensen door met aandacht te luisteren én kritisch door te vragen tot we bij de kern komen. Daarbij mag alles gezegd worden wat iemand oprecht bezighoudt. Ik wil de deelnemer zodoende beter begrijpen om van daaruit te kijken wat hij of zij nodig heeft om zelfstandig zijn/haar doel te bereiken.

Deze diepgang wissel ik af met luchtigheid in de vorm van ontspanning, (Brabantse) nuchterheid/relativering en humor. Want in mijn visie brengt een goede combinatie van beide je uiteindelijk verder.

Verder vind ik het een leuke uitdaging om mensen te trainen die nog niet heel gewoon zijn met de zogenaamde ‘soft skills’. Deze doelgroep introduceren in dit onderwerp, hen wat meer open laten staan hiervoor én laten ervaren wat dit hen kan brengen in hun dagelijks werk/leven, is mij op het lijf geschreven!Kennisdomein:

Communicatie
Timemanagement
Adviesvaardigheden
Effectief Beïnvloeden
Beginnend/Praktisch leidinggeven
Coaching

B.BARTEN@GITP.NL