COVID-19 update: GITP schakelt 100% over naar online assessments, digitaal ontwikkelen en coachen. Bekijk onze oplossingen.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Vragen over Coronavirus (COVID-19) mbt trainingen

Vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19).

Ziekte ivm CORONAvirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus letten wij bij GITP | PiCompany vanzelfsprekend extra op de veiligheid van deelnemers, trainers en werknemers. Heeft u vragen? Wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Open-trainingen

Al onze geplande Open-trainingen zijn in lijn met de RIVM maatregelen geannuleerd. Wij bieden u de volgende oplossingen:

  • Kosteloos de Open-training omboeken naar een nieuwe datum later, minimaal 2 a 3 maanden verder, in het jaar. 
  • Omzetting van de Open-training naar onze ‘virtual classroom’. Hierbij loopt uw ontwikkeling geen vertraging op en kunt gewoon de geboekte training volgen. Lees hier meer over de ‘virtual classroom’ van GITP & PiCompany.
  • Mocht u willen annuleren dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

Incompany

In lijn met de maatregelen van de overheid gaan onze Incompany trainingen, in ieder geval tot 1 juni, niet door. Is uw training al gepland of wilt u gaan plannen? Dan zullen wij in overleg met u bekijken of de training via onze virtual classroom plaats kan vinden. Andere opties die we met u bekijken is, het verzetten van de training naar een datum later in het jaar.