COVID-19 update: GITP schakelt 100% over naar online assessments, digitaal ontwikkelen en coachen. Bekijk onze oplossingen.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Vragen over Coronavirus (COVID-19) mbt assessments

Vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19).

Ziekte ivm CORONAVIRUS (COVID-19)

In verband met het Coronavirus letten wij bij GITP | PiCompany vanzelfsprekend extra op de veiligheid van deelnemers, coaches en werknemers. Heeft u vragen? Wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Geplande Assessments

In lijn met de nieuwe maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM worden tot 6 april assessments afgenomen via ons Online assessment programma.

Heeft u op kort termijn een assessment gepland staan, dan neemt onze adviseurs of planningsmedewerkers contact met u op.

Wilt u uw assessment verplaatsen naar een andere datum na 6 april?
Neem dan contact op met onze Planning: 088 - 448 77 00 zij bespreken graag met u de mogelijkheden en kunnen u adviseren. Voor omboekingen bieden wij geen extra kosten in rekening.

Voor deelnemers die zelf annuleren brengen wij annuleringskosten in rekening.

Online assessment programma als volwaardig alternatief

Het Online assessment programma van GITP maakt het mogelijk dat ontwikkel – en selectieassessment gewoon door kunnen gaan. GITP werkt al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.

Tijdens een online assessment programma ontmoeten deelnemers en adviseurs elkaar online in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving. Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie. 

Deelnemers kunnen zich hier precies zo op voorbereiden als op ieder ander assessment. Na de sessie bespreekt de adviseur direct de resultaten en stelt een rapportage op volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die GITP bij fysieke assessments hanteert. 

Meer weten? Neem contact op: 088 - 448 70 00

Geplande Coaching

Aan de hand van de richtlijnen van het RIVM stappen wij over op onze Online Coaching Rooms. Bekijk de pagina voor meer informatie: 

Online Coaching Room