GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Vragen over Coronavirus (COVID-19) mbt assessments

Vragen over het Coronavirus (Corona ofwel COVID-19).

Ziekte ivm CORONAVIRUS (COVID-19)

In verband met het Coronavirus letten wij bij GITP | PiCompany vanzelfsprekend extra op de veiligheid van deelnemers, coaches en werknemers. Heeft u vragen? Wij proberen deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Assessment programma's

In lijn met en op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM, voeren wij sinds begin maart Online Assessment Programma’s. Op verzoek nemen we nu ook op de volgende locaties weer assessments af: Utrecht, Groningen, Maastricht en Hengelo. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Planning: 088 - 448 77 00 zij bespreken graag met u de mogelijkheden en kunnen u adviseren.

Online assessment programma als volwaardig alternatief

Het Online assessment programma van GITP maakt het mogelijk dat ontwikkel – en selectieassessment gewoon door kunnen gaan. GITP werkt al enige tijd met deze bewezen techniek, vooral voor internationaal opererende organisaties.

Tijdens een online assessment programma ontmoeten deelnemers en adviseurs elkaar online in een beveiligde en op de kandidaat ingerichte omgeving. Deze ruimtes zijn makkelijk te benaderen zonder ingewikkelde software-installatie. Hier vinden interviews, gedragssimulaties en rollenspelen live plaats in een volwaardige sessie. 

Deelnemers kunnen zich hier precies zo op voorbereiden als op ieder ander assessment. Na de sessie bespreekt de adviseur direct de resultaten en stelt een rapportage op volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen die GITP bij fysieke assessments hanteert. 

Meer weten? Neem contact op: 088 - 448 70 00

 

Geplande Coaching

Tot en met (in elk geval) 1 september, voeren wij onze coachingsessies online aan Bekijk de pagina voor meer informatie: 

Online Coaching Room