Je bevindt je hier:

Vacature - Product Developer HR Assessment tooling

Als Product Developer lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en innovatie van de online assessment dienstverlening van GITP / PiCompany.

Product Developer hr Assessment tooling

Je onderzoekt de inhoud van bestaande instrumenten en werkt mee aan het bedenken en toepassen van nieuwe concepten en tools. Dit doe je in nauwe samenwerking met de product managers, IT en consultants. In deze rol rapporteer je aan de teamlead Product Development, Analytics & Innovatie. Een uitdagende en veelzijdige functie; enerzijds wordt er een beroep gedaan op je psychologische kennis van HRM, tests en vragenlijsten, anderzijds ligt de nadruk op je realisatiekracht om in multidisciplinaire teams nieuwe tools en digitale elementen van onze samengestelde dienstverlening voor klanten beschikbaar te stellen. Leidend bij de realisatie van onze deliverables zijn veranderende uitdagingen van onze klanten, (latente) klantvragen, de opkomst van nieuwe technologieën en wetenschappelijke inzichten.

Wat zijn je taken?

 • De inhoudelijke & conceptuele ontwikkeling en innovatie van onze instrumenten en concepten;
 • Het inhoudelijk ontwikkelen van tooling, content en de digitale elementen binnen de diensten die wij onze klanten bieden, denk aan tests en vragenlijsten, assessment rapportages, kandidaat portals en apps;
 • Samen met de data-analisten bewaken van de kwaliteit en het doen van onderzoek naar de effectiviteit van bestaande instrumenten;
 • Het beheer van psychologische concepten en competentiemodellen en de juiste toepassing daarvan in de producten.

  hier gebeurt het

  Werken als Product Developer bij GITP & PiCompany betekent dat je komt te werken bij een organisatie die gelooft in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 70 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools, die data, analytics & inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

  Het organisatieonderdeel Digital is verantwoordelijk voor de “High tech” component van onze dienstverlening. Het ontwikkelen van nieuwe digitale producten valt onder de verantwoordelijkheid van het team Product Development, Analytics en Innovatie. Alle ontwikkelde producten zijn HRM gerelateerd en variëren van online assessment tools tot e-learning platforms. Het toepassen van nieuwe technologie speelt een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de producten. Voorbeelden daarvan zijn mobile first designs, apps, games, chatbots, VR en persoonlijke leer- en ontwikkelomgevingen. Daarnaast is analytics een belangrijke component in de dienstverlening, alle producten dragen daaraan bij. Alle producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke concepten.

  Het team bestaat uit 10 personen met verschillende academische achtergronden. 

  Bij GITP & PiCompany krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

  dit neem je mee

  • Je hebt een academisch werk- en denk niveau en een achtergrond in bij voorkeur arbeids- en organisatiepsychologie
  • Je hebt ervaring met onderzoek en toepassing van statistiek
  • Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams, bij voorkeur in een leidende rol
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
  • Je competenties zijn: Samenwerken, Resultaatgericht, Creatief, Initiatief, Voortgangsbewaking, Probleemanalyse, Oordeelsvorming, Flexibel gedrag

  Daar staat het volgende tegenover

  • Een goed salaris;
  • Een dertiende maand;
  • Een 32 of 40-urige werkweek;
  • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy. En alle ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

  Interesse?

  Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je cv en motivatie ter attentie van Lolle Schakel, teamlead Product Development, Analytics en Innovatie. Het invullen van een online assessment tool maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  solliciteer direct