Je bevindt je hier:

Vacature - Junior Adviseur People & Talent

De kern van ons succes? Onze medewerkers. En als je weet dat we continu in ontwikkeling zijn, begrijp je dat dit vraagt om een sterke organisatie. Daarom willen we onze afdeling People & Talent versterken met een Junior Adviseur.

Junior Adviseur People & Talent (32-40 uur)  

Werken bij GITP & PiCompany betekent dat je komt te werken bij een organisatie die gelooft in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence.  

70 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools, die data, analytics & inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken. 

De kern van ons succes? Onze medewerkers. En als je weet dat we continu in ontwikkeling zijn, begrijp je dat dit vraagt om een sterke organisatie. Daarom willen we onze afdeling People & Talent versterken met een Junior Adviseur.

WAT JE GAAT DOEN 

Bij GITP | PiCompany leer je het HR-vak in de volle breedte. Als Junior Adviseur ben jij in de lead bij elke mutatie in de personeelsadministratie voor onze tweehonderd medewerkers. Nieuwe medewerker in dienst, een wijziging doorvoeren in functie, salaris of adres, personeelsformulieren archiveren: jij bent zó nauwkeurig, dat het allemaal goed in onze systemen belandt. Zo beschikken we op tijd over de documenten en informatie die we nodig hebben. 

Verder beantwoord je eerstelijns HR-vragen van medewerkers en leidinggevenden. Je vindt het leuk om te adviseren over HR-vraagstukken. Je denkt graag mee: hoe kunnen onze procedures en werkprocessen nog beter? En je bemoeit je volop met de planning en coördinatie van onze interne opleidingen en leergangen. In de toekomst groei je verder op het gebied van talentontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en andere HR-onderwerpen. 

WIE JIJ BENT  

Je ziet het al: je takenpakket is behoorlijk divers. Er komen nogal wat ad-hoc klussen op je af, daarom vinden we het belangrijk dat je snel kan schakelen en toch het overzicht behoudt. Je bent proactief en leergierig. En waar jij energie van krijgt? Dat de personeelsadministratie klopt. Dat het contact lekker loopt met andere afdelingen, met medewerkers en leidinggevenden.

En je werkt natuurlijk niet solo, maar samen met je teamcollega’s: een adviseur People & Talent, twee HR projectmedewerkers, een salarisadministrateur en een adviseur Preventie & Verzuim. Dit is een heel divers team met een hechte, persoonlijke sfeer. Transparantie, oprechtheid en hard werken, dat staat voorop. Maar...  voor gezelligheid maken we zeker tijd vrij! 

WAT JE MEEBRENGT

 • Je afgeronde HBO of academische opleiding Human Resource Management en circa twee jaar ervaring op HR-gebied; 

 • Je pragmatisme en nauwkeurigheid; 

 • Volgens collega’s ben je accuraat, snel en handig met HR-systemen; 

 • Met Word en Excel voel je je als een vis in het water; 

 • Je werkt graag samen, bent positief en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk; 

 • Je wil graag verder groeien als adviseur, bent actief bezig met je ontwikkeling; 

 • Je woont in de omgeving van Utrecht. 

WAT DAAR TEGENOVER STAAT 

 • Goed salaris; 

 • Dertiende maand; 

 • 32- of 40-urige werkweek met flexibele invulling van je werkdagen en - tijden; 

 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband; 

 • 8% vakantietoeslag; 

 • Uitstekende pensioenregeling; 

 • Volop kansen op onze eigen GITP Academy: laat je talent zien en ontwikkel het! 

Interesse?

Wil je als Junior Adviseur People & Talent bij GITP | PiCompany aan de slag? Stuur je gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae uiterlijk 7 februari aan de afdeling People & Talent, t.a.v. Suzanne Smulders. Heb je vragen over deze rol? Bel dan met Lisette Konings (Adviseur People & Talent) via 06 57 100 488.  

Goed om te weten: een e-assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Solliciteer direct!