Je bevindt je hier:

Vacature - Bedrijfsjurist (0,6 FTE)

Als bedrijfsjurist ben je een belangrijke sparringpartner voor diverse teams, waaronder Commercie, Tender management, Inkoop en Productontwikkeling.

BEDRIJFSJURIST (0,6 fte)

In deze autonome functie adviseer je collega’s en klanten op diverse juridische vlakken, waarbinnen informatiebeveiliging en AVG een belangrijke rol spelen bij de succesvolle realisatie van onze digitale strategie.

Wat ga je doen?

Als jurist binnen GITP/PiCompany liggen jouw prioriteiten vooral op overeenkomsten met klanten en leveranciers, waarbij AVG en informatiebeveiliging centraal staan. Ook intellectueel eigendom (software / boeken, auteursrecht en merkenrecht) is een belangrijk aandachtsgebied in deze rol. Je bent verantwoordelijk voor onze verkoop- en inkoopvoorwaarden en natuurlijk behoren algemene juridische zaken, uitgezonderd arbeidsrecht, ook tot jouw verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend kun je voor specifieke expertise een beroep  doen op ondersteuning van een externe jurist. Je geeft ook invulling aan praktische privacy-officer taken.

Je bent een belangrijke sparringpartner voor diverse teams, waaronder Commercie, Tender management, Inkoop en Productontwikkeling. Omdat je als enige bedrijfsjurist werkzaam bent, vervul je een spilfunctie binnen de organisatie. Dat doet een groot beroep op samenwerking en communicatie. In je contacten met klanten en leveranciers heb je te maken met een grote diversiteit aan complexe vraagstukken, waarbij je op een praktische en passende wijze met oplossingen komt.

Je rapporteert direct aan de Financieel Directeur en bent voor 24 uur per week breed en flexibel inzetbaar.

Hier gebeurt het

Werken als bedrijfsjurist bij GITP & PiCompany betekent dat je komt te werken bij een organisatie die gelooft in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 70 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools, die data, analytics & inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

Bij GITP & PiCompany krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding in Rechtsgeleerdheid en tenminste 5 jaar ervaring binnen commerciële organisaties;
 • Je bent pragmatisch en kan juridische vraagstukken goed kan vertalen naar heldere adviezen;
 • Collega’s zouden jou typeren als nieuwsgierig en je houdt er dan ook van continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;
 • Je hebt een positieve instelling, werkt graag nauw met verschillende collega’s en bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent overtuigend in je adviesrol;
 • Tot slot spreekt de hoge mate van autonomie in deze rol jou aan, waarbij je graag jouw stempel drukt op ons juridisch beleid.

Daar staat het volgende tegenover

 • Een goed salaris;
 • Een dertiende maand;
 • Een 24-urige werkweek met flexibele invulling van je werkdagen en - tijden;
 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy. Er is ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

Interesse?

Heb je belangstelling om als bedrijfsjurist bij GITP/PiCompany aan de slag te gaan? Mail je gemotiveerde sollicitatie met curriculum vitae dan uiterlijk 24 oktober aan de afdeling People & Talent, t.a.v. Ilse Krauwel. Heb je vragen over deze rol? Bel dan met Joke Auwerda (bedrijfsjurist) via 088 448 74 33 of 0651 47 37 77.

Een (e)assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

solliciteer direct