Je bevindt je hier:

Vacature - Applicatiebeheerder Servicedesk

Als Applicatiebeheerder Servicedesk zorg jij er middels je technische en functionele kennis voor dat incidenten binnen onze applicaties correct en snel worden opgelost!  

Applicatiebeheerder servicedesk (32-40 uur)

Als Applicatiebeheerder binnen de Servicedesk van GITP zorg je er middels je technische en functionele kennis voor dat incidenten binnen onze applicaties correct en snel worden opgelost!

WAT GA JE DOEN?

Bij GITP beheert de Applicatiebeheerder Servicedesk een applicatielandschap waarmee wij onze diensten aan klanten aanbieden. Binnen de verschillende fases van onze dienstverlening zijn verschillende applicaties betrokken. Als Applicatiebeheerder Servicedesk moet  je de functionaliteit overzien en over voldoende technisch inzicht beschikken om in het geval van een verstoring te kunnen nagaan waar er in het proces een probleem is opgetreden. Vervolgens moet het probleem worden geanalyseerd en waar mogelijk direct worden opgelost. Als dit niet mogelijk is, zorg jij ervoor dat de juiste partij wordt ingeschakeld die met een duidelijk en reproduceerbaar issue aan de gang kan. Hier ben jij verantwoordelijk voor!

Als Applicatiebeheerder Servicedesk controleer je of de werkinstructies en processen kloppen met de functionaliteit van de applicatie en doe je voorstellen ter verbetering van deze instructies, processen en applicaties. Binnen deze rol ondersteun je onze ontwikkelaars en testers bij eventuele aanpassingen van de applicaties.

De afdeling Servicedesk bestaat naast deze functie van Applicatiebeheerder Servicedesk uit 4 medewerkers Servicedesk. Zij zorgen voor het inrichten en uitzetten van SelfService tooling met de applicaties die de IT Development afdeling zelf heeft gebouwd en beheert. De applicatiebeheerder richt zich binnen de Servicedesk op applicaties die we niet zelf ontwikkeld hebben en de integratie van deze applicaties. Gezamenlijk zorgt deze afdeling voor het correct afhandelen van incidenten bij klanten.

Jouw profiel

 • Minimaal HBO kennis- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Bekend met het opstellen van probleemanalyses en oplossingsgericht bij incidenten;
 • Technische affiniteit (kan logfiles lezen en databases querien);
 • Kennis en ervaring Navision (is een pré);
 • Kennis en ervaring ITIL (is een pré).

DAAR STAAT HET VOLGENDE TEGENOVER

 • Een goed salaris;
 • Een dertiende maand;
 • Een 32 of 40-urige werkweek;
 • 26 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden binnen onze eigen GITP Academy. Er is ruimte om je talent te laten zien en te ontwikkelen.

Over GITP & PiCompany

Wij geloven in de kracht van talent en dat er ruimte is voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien, te ontdekken en verder te ontwikkelen. Dat doen we met Talent Intelligence. 70 jaar wetenschappelijke kennis en ervaring combineren we met de nieuwste innovatieve state of the art tools die data, analytics en inzichten leveren waarmee we medewerkers en teams laten schitteren en organisaties nog succesvoller maken.

Bij GITP & PiCompany krijg je de kans om in te stappen in een organisatie die vol inzet op digitale transformatie, bouw je mee aan de toekomst van onze organisatie en krijgt je nieuwsgierigheid en ondernemerschap alle ruimte.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Ytzen Zeilstra, Talent sourcer via y.zeilstra@gitp.nl. Je kunt hem ook bellen voor meer informatie; 06-58783389. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, stuur dan liefst zo snel mogelijk je brief en motivatie ter attentie van Ytzen Zeilstra. 

Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Solliciteer direct!