088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Training Coachend leidinggeven

Leer het talent van jouw medewerkers maximaal te benutten

Als leidinggevende heb je zelfstandigheid en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan. Je wilt dan ook niets liever dan jouw medewerkers de mogelijkheden bieden om hun talenten te ontwikkelen. In deze training ‘Coachend leidinggeven’ leer je de kwaliteiten van jouw medewerkers herkennen en op een inspirerende manier te verbinden met de doelen van het bedrijf/ jouw afdeling. Je leert in de training echt contact te maken en te inspireren, je kunt sturen en steunen. Je leert zicht te hebben op factoren die de ontwikkeling van medewerkers op een positieve manier te beïnvloeden.

Deze training voor jouw organisatie, collega's of team?

Deze training kan ook binnen jouw organisatie worden gegeven als Incompany training. Stel een maatwerk traject samen op basis van deze training met een van onze adviseurs.
Bekijk de mogelijkheden

Reviews

Wat anderen zeggen

Fijne training en qua inhoud goed verdeeld over de vier dagen. Goede balans tussen theorie en praktijk/oefenen.
Een hele fijne en gedreven trainer. Heeft veel ervaring van wat er allemaal speelt in het leven en kan dit goed verwoorden/ relativeren naar praktijkvoorbeelden in het werk
Goede indruk en je kijkt niet alleen naar de werk maar er komen tijdens de training ook privé aspecten aan bod die je weer kunt plotten op je werk.
Zeer professionele training met goede faciliteiten en zeer kundige trainer