Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,5
Je bevindt je hier:

Assertiviteit - intensief

Leer jouw grenzen aangeven en effectief te reageren.
2348,82
BTW vrij
Blended training
Contacturen
32 contacturen
Duur
12 weken
Interval
4 dagen
Werkdruk
9 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Je krijgt steeds taken op je bordje waar je niet om hebt gevraagd. Je wilt graag nee zeggen, maar doet het meestal niet. Dit zorgt ervoor dat er dillema’s ontstaan: Je bent bang dat je de relatie met jouw collega verstoort als je voor jezelf opkomt; Je wilt niet bot overkomen als je iets afwijst en je hebt moeite om jouw eigen mening naar voren te brengen. In deze training leer je zelfbewust en met overtuigingskracht communiceren. 

   Na afloop van de training

   042 courage 0

   Heb je gewonnen aan assertiviteit en zelfvertrouwen, terwijl je toch jezelf bent gebleven.

   031 mindset

   Kun je zelfbewust en met overtuigingskracht communiceren en handelen.

   026 motivational speech 0

   Durf je te zeggen wat je altijd al wilde zeggen, zonder jezelf of de ander geweld aan te doen.

   019 flag 1

   Geef je grenzen aan en breng je jouw belangen en wensen in kaart.

   Assertiviteit

   Wat kun je verwachten?

   Tijdens de training oefen je levensecht oefenen met een trainingsacteur. Dankzijde onmiddellijke feedback van de acteur, trainer en deelnemers krijg je snel grip op nieuw en effectief gedrag. Na de gerichte voorbereiding formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Je haalt jouw doelen sneller en effectiever. Na de laatste trainingsdag doe je een praktijkopdracht en ontvang je tips om in jouw dagelijkse praktijk scherp te blijven op assertief handelen

   Onderwerpen

   021 pin 7

   Assertiviteit en sensitiviteit

   021 pin 7

   Gedrag beïnvloeden

   021 pin 7

   Conflicthantering

   021 pin 7

   Gedrag en gevoel sturen

   021 pin 7

   Overtuigingskracht vergroten

   021 pin 7

   Constructief feedback geven

   021 pin 7

   Belemmerende gedachten

   021 pin 7

   Optreden in de dagelijkse praktijk 

   Assertiviteit

   Arrangement & Materiaal

   Alle trainingen hebben een dagarrangement incl. koffie, thee en luxe lunch. De kosten voor het (verplichte) dagarrangement zijn in onze prijzen verwerkt. Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

   Intensief

   De Training Assertiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd beschikbaar gemaakt om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 12 weken met een tijdsinvestering van:  

   • 32 contacturen: 4 losse trainingsdagen (09:00-17:00) 
   • 9 uur zelfstudie 

   Standaard

   In de Training Assertiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 6 weken met een tijdsinvestering van: 

   • 16 contacturen: 2 losse trainingsdagen  (09:00-17:00) 
   • 5 uur zelfstudie 

   Twijfel je over deze training?

   Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen het thema Persoonlijk gedrag.

   Locaties & data

   Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

   We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

   Wat anderen zeggen

   Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
   9,5

   “Intensief en tevreden”

   Ik heb de training als erg intensief ervaren, ik heb me erg open durven en kunnen stellen dankzij de trainer. Ik ben zeer tevreden dat ik heb deelgenomen.

   “Nee zeggen wanneer het nodig is”

   De training heeft mij geholpen om voor mijzelf op te komen en als het nodig is om "nee" te zeggen. De training is ook zeer plezierig verlopen. De trainers waren rustig en bij hen voelde je geen druk maar voelde je je thuis.

   “Bewustwording”

   Veel aan de training gehad. Veilige omgeving om je gedachten te kunnen blootgeven.Vooral stukje bewustwording in samenwerking met handige tools die je daarbij helpen. Ik vond dat de trainer de training heel goed gaf en goed inspeelde op de vragen vanuit de deelnemers. Ik vind het lastig om met de stof bezig te blijven. Gelukkig had ik de intensieve variant waardoor er "een stok achter de deur was" om goed over je gedrag na te denken en zodoende te corrigeren.

   “Leerzaam”

   Ik vond het zeer leerzaam door de verschillende werkvormen (theorie, oefeningen, werken met een acteur) en een zeer uitgebreid en divers programma. Fijne begeleiders en medecursisten. Zeer effectief.