GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
9,5
Je bevindt je hier:

Assertiviteit - intensief

Leer uw grenzen aangeven en effectief te reageren.
2405,00
BTW vrij
Blended
Contacturen
32 contacturen
Duur
12 weken
Interval
4 dagen
Werkdruk
9 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

U krijgt steeds taken op uw bordje waar u niet om hebt gevraagd. U wilt graag nee zeggen, maar doet het meestal niet. Dit zorgt ervoor dat er dilemma's ontstaan: u bent bang dat u de relatie met uw collega verstoort als u voor uzelf opkomt; u wilt niet bot overkomen als u iets afwijst en u hebt moeite om uw eigen mening naar voren te brengen. In deze training leert u zelfbewust en met overtuigingskracht communiceren. 

   Na afloop van de training

   042 courage 0

   Heeft u gewonnen aan assertiviteit en zelfvertrouwen, terwijl u toch uzelf bent gebleven.

   031 mindset

   Kunt u zelfbewust en met overtuigingskracht communiceren en handelen.

   026 motivational speech 0

   Durft u te zeggen wat u altijd al wilde zeggen, zonder uzelf of de ander geweld aan te doen.

   019 flag 1

   Geeft u grenzen aan en brengt u uw belangen en wensen in kaart.

   Assertiviteit

   Wat kunt u verwachten?

   Tijdens de training oefent u online met een trainingsacteur. Dankzij de onmiddellijke feedback van de acteur, trainer en deelnemers krijgt u snel grip op nieuw en effectief gedrag. Na de gerichte voorbereiding formuleert u uw persoonlijke leerdoelen. U haalt uw doelen sneller en effectiever. Na de laatste trainingsdag doet u een praktijkopdracht en ontvangt u tips om in uw dagelijkse praktijk scherp te blijven op assertief handelen.

   Onderwerpen

   021 pin 7

   Assertiviteit en sensitiviteit

   021 pin 7

   Gedrag beïnvloeden

   021 pin 7

   Conflicthantering

   021 pin 7

   Gedrag en gevoel sturen

   021 pin 7

   Overtuigingskracht vergroten

   021 pin 7

   Constructief feedback geven

   021 pin 7

   Belemmerende gedachten

   021 pin 7

   Optreden in de dagelijkse praktijk 

   Assertiviteit

   studiemateriaal: all-in prijs  

   Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook bij de prijs inbegrepen. De prijs die u op de website ziet is dus een All-in prijs. Meer informatie vindt u in onze Inschrijfvoorwaarden en bij Veelgestelde vragen.

   Intensief

   De Training Assertiviteit - intensief kenmerkt zich door de uitgebreide kennissessies en intensieve begeleiding door onze trainers. Ook is er extra veel tijd beschikbaar gemaakt om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 12 weken met een tijdsinvestering van:  

   • 32 contacturen: 4 losse trainingsdagen (09:00-17:00) 
   • 9 uur zelfstudie 

   PERSOONLIJKE BEGELEIDING

   Om de juiste focus voor het individuele leertraject te bepalen licht onze trainer de inzichten uit de rapportage persoonlijk toe aan de deelnemer, en geeft tips en adviezen in relatie tot persoonlijke leerdoelen, om zo het optimale uit de training te halen.

   Bij meerdaagse trainingen maken ‘personal development classrooms’ deel uit van het programma. Hier staan individuele praktijkcases en bijbehorende uitdagingen centraal.

   Gedurende het ontwikkeltraject is tijdens en buiten de virtuele ontmoeting volop gelegenheid om vragen te stellen en tips te krijgen van de trainer, onder andere via Whatsapp. Zodat deelnemers bij het toepassen van het geleerde in de praktijk persoonlijk, interactief ondersteund worden.

   Standaard

   In de Training Assertiviteit - standaard gaan we in hoog tempo door de stof heen, waardoor er extra veel tijd is om te oefenen. De training heeft een doorlooptijd van 6 weken met een tijdsinvestering van: 

   • 16 contacturen: 2 losse trainingsdagen  (09:00-17:00) 
   • 5 uur zelfstudie 

   DIGITAL & HUMAN OPTIMAAL GECOMBINEERD

   Voor een volwaardige training is een face-to-face ontmoeting niet altijd een voorwaarde. Persoonlijke, deskundige begeleiding door experts wel. Wij bieden nu Virtual Classroom, een volledig online, interactief ontwikkeltraject met persoonlijke begeleiding.

   Lees meer over onze Virtual Classroom

   ONLINE, INTERACTIEF LEREN

   De Virtual Classroom Programma’s van GITP & PiCompany bestaan uit een combinatie van een krachtige online test met interactieve ‘classrooms’, een eigen leeromgeving en persoonlijke begeleiding door onze trainers. Hiermee zijn het afwisselende ontwikkeltrajecten gericht op het realiseren van leerdoelen en het borgen van het leerresultaat.

   Wat anderen zeggen

   Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
   9,5

   “Intensief en tevreden”

   Ik heb de training als erg intensief ervaren, ik heb me erg open durven en kunnen stellen dankzij de trainer. Ik ben zeer tevreden dat ik heb deelgenomen.

   “Nee zeggen wanneer het nodig is”

   De training heeft mij geholpen om voor mijzelf op te komen en als het nodig is om "nee" te zeggen. De training is ook zeer plezierig verlopen. De trainers waren rustig en bij hen voelde je geen druk maar voelde je je thuis.

   “Bewustwording”

   Veel aan de training gehad. Veilige omgeving om je gedachten te kunnen blootgeven.Vooral stukje bewustwording in samenwerking met handige tools die je daarbij helpen. Ik vond dat de trainer de training heel goed gaf en goed inspeelde op de vragen vanuit de deelnemers. Ik vind het lastig om met de stof bezig te blijven. Gelukkig had ik de intensieve variant waardoor er "een stok achter de deur was" om goed over je gedrag na te denken en zodoende te corrigeren.

   “Leerzaam”

   Ik vond het zeer leerzaam door de verschillende werkvormen (theorie, oefeningen, werken met een acteur) en een zeer uitgebreid en divers programma. Fijne begeleiders en medecursisten. Zeer effectief.