COVID-19 update: GITP schakelt 100% over naar online assessments, digitaal ontwikkelen en coachen. Bekijk onze oplossingen.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Regisseer je eigen loopbaan

Zelfbewust op weg naar een nieuwe stap

Hoe zorgt u dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen en optimaal in staat zijn te presteren? De voortvarende technische ontwikkelingen en flexibilisering van de arbeidsmarkt maken dit steeds meer een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor werkgevers en werknemers. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen? Dat zij de verantwoordelijkheid nemen over hun loopbaan? 

Stimuleer uw medewerkers om vanaf nu zelf de regie te nemen over hun ontwikkeling en kies voor het programma ‘Regisseer je eigen loopbaan.’ Dit programma prikkelt medewerkers de volgende stap te zetten in hun carrière. Zo zorg u voor gemotiveerde mensen én een optimale door- en uitstroom binnen uw organisatie.

Resultaat

Na afloop van het programma heeft uw medewerker antwoord op de drie essentiële loopbaanvragen: ‘wat kan ik, wat wil ik en hoe verhoudt zich dat tot wie ik ben?’. Hierdoor weet de medewerker welke ontwikkelstappen er bestaan in de huidige functie, in een andere functie binnen de organisatie of in een functie buiten de organisatie. Doordat uw medewerker zicht heeft op zijn of haar arbeidsmarktpositie en eventuele loopbaanscenario’s, vergroot dit de wendbaarheid.

Naast wat uw medewerker kan doen, biedt het programma ook inzicht in de drijfveren, passie, ambities en actueel functioneren. Zo weet hij precies wat de cruciale aandachtspunten zijn voor een succesvolle carrière. En omdat de route naar een volgende passende functie of persoonlijke ontwikkeling reëel en tastbaar is, motiveert dit uw medewerker om daadwerkelijk in actie te komen. 

Tijdsduur & KOSTEN

  • Doorlooptijd: 2 - 6 maanden  
  • € 3.820,- per persoon, exclusief BTW

Inhoud & aanpak 

Doen wat nodig is. Dat is het vertrekpunt van het programma Regisseer je eigen Loopbaan. Uw medewerker krijgt een programma aangereikt wat aansluit op waar hij nu staat en waar nu behoefte aan is. Door deze procesgerichte aanpak is het altijd mogelijk om tijdens het traject onderdelen aan te passen. Zo haalt uw medewerker het maximale uit dit programma.

Het programma

  • Een intake (1 uur)
  • Een verdiepend gesprek met een loopbaancoach/procesbegeleider (1,5 uur)
  • Een realitycheck op vaardigheden (assessment), tevens een verdieping in interesses (4 uur
  • Keuze uit de twee workshops Personal Branding en Personal Balance (8 uur)
  • Een tweede verdiepend gesprek met een GITP-specialist naar keuze (1,5 uur)
  • Een eindgesprek met de loopbaancoach waarin sterk de aandacht wordt gericht op de volgende loopbaanstap (1 uur)

Advies nodig over dit programma?

Neem contact op met Hanno