GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
Bekijk reviews
8,5
Je bevindt je hier:

Leergang Coaching

Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching heeft u diepgaande kennis over coaching, beheerst u  verschillende coachingstechnieken en beschikt u over waardevolle coachingsvaardigheden. 
5295,00
BTW vrij
Blended
Contacturen
84 contacturen
Duur
42 weken
Interval
7 modules + losse sessies
Werkdruk
126 uur zelfstudie
incl. dagarrangement

Binnen onze snel veranderende maatschappij is er steeds meer behoefte aan coaching. Zou u hier uw vak van willen maken? Dan is de coaching training een goed startpunt. Na de EQA-geaccrediteerde Leergang Coaching heeft u diepgaande kennis over coaching, beheerst u  verschillende coachingstechnieken en beschikt u over goede coachingsvaardigheden.

  Na afloop van de coaching training

  Motivation 2

  Kunt u (als zelfstandige) aan de slag als coach.

  020 exam

  Beheerst u de vijf coachingmethodes en technieken.

  024 steps

  Heeft u handvatten om uzelf te verbeteren als coach.

  008 ribbon

  Heeft u een goede voorbereiding op een EIA op practitionerniveau.

  039 positive

  Bepaalt u de juiste coachingsstrategie bij een coachee.

  Leergang Coaching mannelijke coach

  Wat kunt u verwachten

  Deze opleiding tot coach bestaat uit een combinatie van groepsbijeenkomsten, supervisie en intervisie, praktijk- en reflectieopdrachten, zelfstudie en individuele sessies. Met deze coaching cursus wordt u klaargestoomd voor een Europese Individuele Accreditatie op practitionerniveau of kunt u als leidinggevenden aan de slag met coaching van medewerkers. 

  Onderwerpen

  021 pin 3

  Kick-off bijeenkomst

  021 pin 2

  Coachen Basis I

  021 pin 4

  Coachen Basis II

  021 pin 4

  Oplossingsgericht coachen

  021 pin 4

  Integratie I

  021 pin 4

  Voice dialogue

  021 pin 4

  Constructief confronteren

  021 pin 4

  Integratie II

  Tijdsinvestering

  De leergang Coaching heeft een doorlooptijd van 42 weken met een tijdsinvestering van: 

  • 84 contacturen: een intake, 7 modules van 1 of 2 trainingsdagen en 2 coachingsgesprekken, 2 supervisiegesprekken en 3 intervisiebijeenkomsten 

  • 126 uur zelfstudie: voorbereiden van en reflecteren op de trainingsmodules, coachen van eigen cliënten, schrijven van verslagen

  Arrangement & Materiaal

  Alle trainingen hebben een dagarrangement incl. koffie, thee en luxe lunch. De kosten voor het (verplichte) dagarrangement zijn in onze prijzen verwerkt. Het lesmateriaal (boeken e.d.) is ook inbegrepen. De prijs die u ziet is dus een all-in prijs. Voor meer info zie onze inschrijfvoorwaarden en de veelgestelde vragen.

  Twijfel je over deze training?

  Vraag advies of bekijk andere trainingen binnen de thema's Management & leidinggeven, Motivatie.

  Locaties & data

  Kies hier een locatie en datum waarop je de training wilt volgen.

  We kunnen elke training als incompany training of in aangepaste vorm als maatwerk verzorgen. Daarnaast geven we je uiteraard graag een opleidingsadvies.

  Wat anderen zeggen

  Deelnemers gaven deze training gemiddeld een
  8,5

  “De opleiding heeft me veel gebracht”

  De opleiding heeft me veel gebracht. De opzet van de opleiding met de afwisselende onderdelen (e-learning, coachingsgesprekken, opleidingsdagen et cetera) is mij erg goed bevallen.

  “Ontzettend veel plezier”

  Ik heb met ontzettend veel plezier de opleiding gevolgd. De trainster/begeleidster is een inspirerende vakvrouw die de groep op een professionele wijze heeft kunnen enthousiasmeren voor het vak van coach. Ze is scherp, enthousiast, bekwaam en brengt verdieping in de theorie met gevoel voor humor.

  “Gestructureerde opzet, goede intake, goede backoffice”

  Goede training en docent. Gestructureerde opzet, goede intake en goede backoffice. Een groep met de juiste diversiteit en mix in personages en maatschappelijke positie. GITP-waardig!

  “Veel gebracht”

  De opleiding heeft me veel gebracht. De opzet van de opleiding met de afwisselende onderdelen (elearning, coachingsgesprekken, opleidingsdagen et cetera) is mij erg goed bevallen.

  “Inspirerende vakvrouw”

  Ik heb met ontzettend veel plezier de opleiding gevolgd. De trainster/begeleidster is een inspirerende vakvrouw die de groep op een professionele wijze heeft kunnen enthousiasmeren voor het vak van coach. Ze is scherp, enthousiast, bekwaam en brengt verdiepeing in de theorie met gevoel voor humor.

  “Diversiteit en mix in personages”

  Goede training. Gestructureerde opzet, goede intake en goede backoffice. Een groep met de juiste diversiteit en mix in personages en maatschappelijke positie. Goede docent / begeleider. GITP-waardig!