Je bevindt je hier:

Incompany trainingen

Van korte, krachtige interventies tot diepgaand ontwikkeltraject.

Je wilt jouw organisatie vitaal houden? Of een nieuwe organisatiestrategie uitrollen? Of streef je naar rendementsverhoging van jouw opleidingen? Met de incompany trainingen van GITP verwezenlijk je de ambities van jouw organisatie. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject. Al onze trainingen kunnen wij als incompany trainingen aanbieden.

Vernieuwende oplossingen met een hoge ROI

GITP biedt integrale, vernieuwende oplossingen. Vanuit het uitgangspunt dat elke interventie moet bijdragen aan een wezenlijk resultaat. Wij zijn – net als jou – scherp op een hoge ‘Return on investment’. Anders gezegd: Wij verbinden jouw organisatiedoelen met jouw mensen.

Blended Learning Trajecten

GITP maakt van jouw incompany trainingen Blended Learning Trajecten. Een mix van (online) ontwikkelinterventies met aantoonbaar resultaat voor organisaties én deelnemers. Toegesneden op jouw vraag en situatie. Onze programma’s bestaan altijd uit een combinatie van:

  • Advies: over kennisoverdracht, bedrijfsvoering en gedrag;
  • Inzicht-verschaffing, onder andere met diagnostische (e-)tools;
  • Training: het daadwerkelijk ontwikkelen van inzicht en vaardigheden;
  • Coaching: reflectie op leren, eigen drijfveren en gevoeligheden

Effectieve ontwikkelprogramma’s

Je kunt GITP Incompany Trainingen inschakelen voor ontwikkelingsprogramma’s voor zowel de organisatie als geheel als voor jouw teams en individuele medewerkers. Met ruim 250 trainers, (organisatie)coaches, organisatiepsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP de expertise in huis om samen met jou verrassende en effectieve interventies te ontwerpen die een trefzeker antwoord vormen op jouw vraagstuk. Daarmee leveren we graag een bijdrage aan de verwezenlijking van jouw ambities.

Contactformulier

Vraag hier meer informatie aan.

Advies over incompany trainingen?

Lisa Abel