088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Event 2022 - The Reset

GITP bestaat dit jaar 75 jaar en dat vieren we graag samen met jou tijdens een exclusief live evenement. Daar waar de ontwikkeling van talent centraal staat, op de KNVB Campus in Zeist, organiseren we op dinsdag 7 juni 2022 van 14.30 - 18.30 uur een gratis evenement voor HR professionals met als thema: ‘The Reset’.

The Reset

Tijdens de coronapandemie maakten we niet alleen kennis met nieuwe werkvormen, het liet ons ook zien hoe belangrijk het is je mensen en hun talenten echt te kennen en op waarde te schatten. De ongekende dynamiek van de krappe arbeidsmarkt zorgt ervoor dat behouden het nieuwe werven is geworden. Bovendien zijn fundamentele economische en geo-politieke veranderingen aan de orde van de dag en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Talentmanagement is al lang geen feestje meer van HR; de hele organisatie is betrokken. HR faciliteert en adviseert, geholpen door inzichten en technologie. Hoe doe je dat? Hoe maak je slim gebruik van technologie? En hoe geef je vorm aan de transitie van HR en talentmanagement? Op dinsdag 7 juni gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen en laten we ons inspireren door toegepaste talent technologie tijdens het seminar 'The Reset'. Er komen sprekers van verschillende organisaties aan het woord en er is uiteraard ruimte voor vragen en discussie. Na afloop van de lezingen is er een dinerbuffet, waar je met vakgenoten, experts, adviseurs en management van GITP kunt netwerken en de middag kunt nabespreken.

Kortom, een evenement dat je niet wilt missen! Registreer je direct gratis. Er is beperkt plaats en vol is echt vol. Dus wacht niet te lang met aanmelden.


voorlopig

Programma

14.15 - 14.30 uur Inloop

14.30 -14.45 uur Opening door Else Slegers (Algemeen directeur GITP) en HR data en People Analytics expert Sjoerd van den Heuvel (dagvoorzitter).

14.45 uur -15.15 uur 'Voetbalintelligence stuurt teamprestaties' door Giels Brouwer (SCI Sportsdata). SCI Sportsdata is wereldwijd de grootste leverancier van individuele data en analytics aan profvoetbalteams, waaronder FC Barcelona en Ajax. De data en data intelligence worden ingezet voor scouting en recruitment, performance analytics en teamdevelopment. Giels Brouwer laat zien hoe in de voetbalwereld door gebruik van data & human coaches en technische staf worden ondersteund bij het zoeken én vinden van ideale teams en spelers.

15.15-15.45 uur 'Ontdek het échte talent en de competenties van mensen, door gamegedrag te analyseren en gebruik te maken van innovatieve gamification technieken.' CEO Linda Frietman (IamProgrez) laat onder andere zien hoe dit succesvol wordt toegepast in de selectieprocedures bij Politie en het Ministerie van Defensie.

15.45 uur Pauze

16.00 – 16.30 uur Dimmy van Zanten (CIO GITP). Over de visie van GITP op de toekomst van Talent Analytics in HR.

16.30 - 17.00 uur 'Data driven (HR) Business'. Data en analytics expert Esther Bongenaar is een van de eerste managers in Nederland die met HR analytics aan de slag ging. Zij deelt haar praktijkervaringen over het inrichten van een data-gedreven organisatie, en toont aan dat er veel overeenkomsten zijn met andere vakgebieden.

17.00-17.30 uur 'Talent Reshuffling voor een succesvolle transformatie', HR directeur Rob Senden (AZL/Obvion). Hoe maak je je organisatie fit voor de toekomst op het gebied van strategie, cultuur en leiderschap, waarbij verbinding, executiekracht en 'de mens op 1' centraal staan?

17.30 - 17.35 uur Afsluiting

17.35 – 18.30 uur Dinerbuffet

Gastsprekers van de dag

Else Slegers

Chief Executive Officer (CEO) GITP

Sjoerd van den Heuvel

Dagvoorzitter
Professor Data Driven Business & People Analytics Hogeschool Utrecht

Giels Brouwer

Oprichter SCI Sportsdata
Leverancier van individuele data en analytics aan profvoetballers en profteams.

Esther Bongenaar

Director Analytics
Building evidence based organisations

Rob Senden

HR directeur pensioenuitvoerder AZL
Voormalig HR manager bij Obvion

Linda Frietman

Oprichter en CEO IamProgez
Matcht talent met kansen in je organisatie door gebruik van gamification technieken

Dimmy van Zanten

Chief Information Officer GITP

Praktische informatie

Live Event - The Reset

- Dinsdag 7 juni 14.30-18.30 uur
- KNVB Campus Woudenbergseweg 56 – 58, 3707 HX Zeist
- Parkeerplaats voor de deur
- Toegang gratis, vooraf aanmelden

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol=vol

Aanmelden

Meld je direct gratis aan. Er is beperkt plaats en vol is helaas echt vol. Dus wacht niet te lang met aanmelden.