088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Al onze diensten overzichtelijk op een rij

Talent is overal, je moet het alleen zien. GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state of the art assessment- en analytics tools.

Onze strategisch en praktische digital en human oplossingen variëren van individuele trainingen, assessments en coaching tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.

vraag direct offerte aan

Inzichten die prikkelen, uitdagen en confronteren

Live assessments

Of je nu een kandidaat zoekt voor je key positie, je gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor je high potentials.

Welke vraag je ook hebt, wij maken het assessment voor jouw standaard op maat.

meer informatie

Online assessments

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools.

We stellen hiermee organisaties in staat zelf hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen.

meer informatie

Trainingen

Versterk talent. GITP Ontwikkeling helpt individuen, teams en organisaties hun talent te ontwikkelen.

Onze open of incompany trainingen worden gegeven door ervaren trainers met verstand van mens én organisatie. We combineren training veelvuldig met assessments en coaching. Onze oplossingen variëren van korte praktische interventies tot volledig verzorgde maatwerktrajecten, die ondersteunen in het realiseren van persoonlijke of strategische doelstellingen.

Naar trainingen

Coaching

Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, management development of het coachen van teams.

Onze coaches zijn ervaren assessmentpsychologen. Zij realiseren impact op werkprestatie en werkbeleving.

meer informatie

Talent analytics

Transities of herstructureringen gaan niet vanzelf. Onze learning in al die jaren is: focus op jouw workforce.

De mix van consultancy, tooling en people analytics die transities versnelt, verbetert en de kans op succes vergroot door objectivering en het verkleinen van risico’s.

meer informatie

Inzicht om op te bouwen

Met welk inzicht kunnen wij helpen?

GITP is de specialist in het geven van inzicht in het talent en het ontwikkelpotentieel van mensen, teams en organisaties. Dat doen we door de kennis en ervaring van onze adviseurs optimaal te laten samenwerken met de door ons ontwikkelde digital tools.

Portfolio

Bekijk ons nieuwe Live Assessment portfolio

contact

Wij helpen je graag verder

Anneke Oeloff

Sr. Adviseur

Het creëren van beweging bij mensen vind ik boeiend

Mijn naam is Anneke Oeloff, verbonden aan GITP als senior adviseur. De combinatie beoordelen, ontwikkelen en coachen is voor mij leidraad in mijn werk. Het creëren van beweging bij mensen vind ik boeiend. Ik besteed aandacht aan het individu en probeer mensen in hun kracht te zetten. Opdrachtgevers vragen mijn advies over vraagstukken m.b.t. beoordeling, ontwikkeling en loopbaan, coaching en outplacement. De aanpak is altijd maatwerk. Ik word getypeerd als: klant- en mensgericht, relatiebouwer, laagdrempelig, intuïtief, kwaliteitsgericht en organisatie sensitief.

Kennisdomein:

  • Beoordeling
  • Ontwikkeling
  • Loopbaan
  • Coaching
  • Outplacement
a.oeloff@gitp.nl

José Nederpel

sr. Adviseur

Luister naar de ander, onbevooroordeeld en met aandacht

'Luister naar anderen met de oren van een ezel’ is mijn motto. Voor mij betekent dit écht luisteren naar de ander, onbevooroordeeld en met aandacht want dat is de basis voor elk goed gesprek. Op die manier kom je erachter waar je staat, waar je naartoe wilt of wat het beste bij je past en wat nodig is om de volgende stap te zetten. Mensen, teams en organisaties begeleiden bij dit proces is voor mij mooi en waardevol omdat je echt iets kunt betekenen in de groei en ontwikkeling van de ander. De manier waarop ik dit doe is te omschrijven als betrokken, eerlijk en pragmatisch.

Als leidinggevende heb ik jarenlang een rol gespeeld in het aansturen, coachen, beoordelen en ontwikkelen van mensen. Omdat ik zocht naar een verdere verdieping ben ik, naast mijn werk, Arbeids- en Organisatie Psychologie gaan studeren. Het bleek een schot in de roos: wat een mooi vak! Ik vind het nog steeds heel boeiend om samen te kijken hoe iemand het beste uit zichzelf kan halen, in welke rol en wat voor soort omgeving iemand het beste tot zijn/haar recht komt. En wat nodig is om daar nóg beter in te worden en om valkuilen het hoofd te bieden. Ik doe dit al enige jaren niet meer in de rol van manager, maar als psycholoog met een neutrale en objectieve blik. In die hoedanigheid heb ik al vele mensen ontmoet die onderweg zijn op hun loopbaanpad. Dat geldt ook voor teams en organisaties die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten. Ik kijk uit de bijzondere ontmoetingen die nog gaan volgen. Tot gauw!

Kennisdomein:

  • Assessments
  • Loopbaanbegeleiding
  • Talentontwikkeling
  • Coaching
  • Organisatie psychologie
j.nederpel@gitp.nl

Anthon van der Horst

Executive Adviseur

Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Met veel enthousiasme werk ik voor bestuurders, toezichthouders, managers en potentials die zicht willen krijgen op het functioneren van eigen of andermans bestuurlijke of management kwaliteiten. Ik kijk door de ogen van de directe collega, het team, de stakeholder of de organisatie en ga indringend het gesprek aan in het kader van een evaluatie/assessment of coachingstraject.

Met behulp van ruim 30 jaar ervaring, publicaties en lezingen over leiderschap, charisma, organisatiepsychologie én ruim 60 jaar nieuwsgierigheid naar mensen, hun drijfveren functies en organisaties, doe ik mijn advieswerk. Mijn overtuiging is dat leiders altijd streven naar goed en verantwoordelijk leiderschap. De leider/bestuurder levert een fantastische prestatie in het overbruggen van tegengestelde krachten. Richting geven én ruimte laten, zichtbaar zijn én anderen in hun kracht zetten, draagvlak creëren én op het juiste moment ingrijpen, risico’s nemen én rekenschap afleggen. Iedere bestuurder/leider/topmanager ervaart hierin stevige uitdagingen die hij of zij op gezette tijden wil delen, soms moet delen om met plezier te werken. Graag help ik bij het vinden, ontwikkelen en behouden van de balans in alle eisen waaraan de bestuurder moet voldoen.

Model van Verantwoordelijk Leiderschap

Responsible leadership


a.van.der.horst@gitp.nl