088 - 448 70 00 Inloggen
GITP placeholder

U gaat een capaciteitentest maken of een persoonlijkheids-vragenlijst invullen?

Bijvoorbeeld voor een selectietraject of om inzicht te krijgen in uw ontwikkelmogelijkheden? En wilt u weten hoe deze tools werken en welke vragen te verwachten zijn? Wij leggen het uit.

Onze vragenlijsten bieden inzicht in uw talenten en capaciteiten. Deze informatie is niet alleen van belang voor uw (toekomstige) werkgever; doe er vooral zelf uw voordeel mee!


Vragenlijsten en testen zijn een betrouwbare middelen om talenten, capaciteiten en ontwikkelpotentieel vast te stellen. De tools van PiCompany bieden inzicht in persoonlijkheid, gedrag, drijfveren en cognitieve capaciteiten van mensen.

Rapportages
De resultaten worden verwerkt in online rapportages. De rapportages bieden antwoorden op belangrijke loopbaan- en ontwikkelingsvragen. Dit leidt tot betere keuzes op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de rapportages van PiCompany om een indruk te krijgen:

  • Identify – tools voor een snelle pre-selectie van talent
  • Match – tools voor het matchen en selecteren van talent
  • Develop – tools voor ontwikkelen van talent

Voorbereiding capaciteitentest
U gaat binnenkort de Connector Ability van PiCompany maken. Deze intelligentietest meet hoe snel en gemakkelijk u bepaalde vragen oplost. Intelligentie voorspelt het gemak en de snelheid waarmee u nieuwe problemen kunt oplossen en nieuwe informatie eigen kunt maken. Om een indruk te krijgen van wat u te wachten staat, kunt u een oefentest maken. De oefentest hoeft niet per se te corresponderen met de test die u tijdens uw assessment gaat maken, maar door bekend te raken met de procedure en de manier van vragen stellen, kunt u tijdens de officiële test volledig focussen op de inhoud.

Capaciteitentest oefenen*
Om te kunnen oefenen dient u het formulier in te vullen. Uw gegevens worden uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld, zullen niet aan derden worden verstrekt en voor geen enkel ander commercieel doel gebruikt worden. In lijn met de Wet bescherming persoonsgegevens, zijn uw persoons- en testgegevens niet toegankelijk voor onbevoegden. Klik hier voor onze informatie over uw privacy policy.

Meer informatie vindt u in de handleiding en FAQ voor kandidaten.

*Wij zijn voortdurend bezig met het verder ontwikkelen van onze testen. Dit betreft zowel de inhoud als het uiterlijk van onze testen. Deze oefentest heeft een nieuw uiterlijk gekregen; inhoudelijk is er niets gewijzigd. Mocht u opmerkingen hebben of technische problemen ondervinden, vragen wij u contact op te nemen via servicedesk@picompany.nl

Testdeelnemerformulier