GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Talent Intelligence

GITP biedt organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Samen met PiCompany brengen we mensen en data bij elkaar. Talent Intelligence noemen wij dat. Zo stellen we organisaties in staat om succesvol te zijn, de juiste mensen te selecteren en medewerkers te helpen met hun ontwikkeling.

Talent Intelligence model

En hoe ziet dat er dan uit, Talent Intelligence? Om een vorm te geven aan dit begrip hebben we het Talent Intelligence model ontwikkeld. Met dit model helpen wij organisaties inzicht te geven in waar hun kansen liggen. Om te zien op welk vlak er nog te ontwikkelen valt en welke tools en trainingen je hiervoor kunt inzetten. Alles om het talent uit de organisatie te halen.

Visie & Leiderschap

VISIE & LEIDERSCHAP

De kern: u bepaalt een leiderschapsstijl en –profiel dat past bij de strategie, inrichting en ambities van de organisatie. U kiest het juiste besturingsmodel dat nodig is en hoe de interactie is tussen leiders en aandeelhouders, RvC, toezichthouders, OR én de juiste bemensing van het model.

LEES VERDER

Identificeren & Plannen

IDENTIFICEREN & PLANNEN

U verschaft inzicht in de ideale workforce die aansluit bij de strategie, organisatie-inrichting, organisatiecultuur en ambities. Als organisatie legt u hier uw missie en visie vast. Daarnaast kijkt u naar de organisatie-inrichting en maakt u keuzes over het organiseren van arbeid.

LEES VERDER

Werven & Selecteren

WERVEN & SELECTEREN

U werkt aan een sterk werkgeversmerk en u denkt na over employer branding. Ook wilt u de (potentiële) werknemers een goede ervaring bieden bij de werving, selectie en onboarding. Deze werknemers moeten een goede match zijn met de organisatie, het team en de functie. Het liefst voorspelt u dit met verschillende selectie-instrumenten. 

LEES VERDER

 

Reflecteren & Beoordelen

REFLECTEREN & BEOORDELEN

U stimuleert werknemers bij hun ontwikkeling en creëert een feedbackcultuur. U brengt hun ambities en wensen in kaart en zorgt dat ze betrokken blijven bij de organisatie. Dit doet u door hen waardering te geven, te belonen en doorgroeimogelijkheden te bieden. Geef ze de waardering die ze nodig hebben: in de vorm van positieve aandacht, een beloning (materieel of niet materieel), ontwikkelafspraken, afspraken over doorgroeimogelijkheden.

LEES VERDER

Ontwikkelen

ONTWIKKELEN

Wanneer u inzicht heeft in de doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers kunt u aan de slag met het faciliteren van groei. Dit doet u door ze te laten deelnemen aan trainingen, opleidingen en te laten praten met een coach. U wilt dat ze wendbaar zijn en zich kunnen aanpassen aan verandering. Dit is ook belangrijk voor de mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

LEES VERDER

 

Evalueren

EVALUEREN

U controleert of ambities van medewerker en organisatie overeen blijven komen. Is dat niet meer het geval dan moeten andere stappen overwogen worden. U helpt en stimuleert hierbij en zorgt zo nodig voor een prettige offboarding. Goed werkgeverschap, vooral in een laatste fase, draagt bij aan een sterk werkgeversmerk. 

LEES VERDER

 

Data

DATA

De verbindende factor: data. Met data maakt u betere en strategisch onderbouwde HR-beslissingen. De verschillende assessments, testen en opleidingen die worden gedaan door medewerkers leveren een schat aan informatie op. Door die data goed vast te leggen, te koppelen en te modelleren kunt u rapportages gaan samenstellen op basis van geautomatiseerde uitkomsten.

LEES VERDER

 

Adviseur GITP talent intelligence

Mark van Ieperenburg, Consultant Digital

"Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen."  − Mark van Ieperenburg

Meer weten over Talent Intelligence?

Eveline Ploeger
Populair

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Whitepaper Feedbackcultuur
Vraag het onderzoeksrapport gratis aan.

Darkside webinar (gratis)
Het effect van de darkside op leiderschap.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk vacatures