088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen
1606750172 tagpay blog reader

Rethinking hr

HR maakt een shift naar engagement en diepere betekenis.

Human Resources staat en stond in het teken van digitale processen voor medewerkers en managers en HR-Analytics voor bredere inzichten. De Covid pandemie heeft de digitale transformatie in alle sectoren versneld. Maar ook met name in HR.

Download Ebook

Ebook

Rethinking HR

Cover Ebook

Ebook

Rethinking HR

We kwamen er achter dat veerkrachtige werknemers de ware levensaders of de reddende engelen van bedrijven zijn, en dat een wendbare en veerkrachtige workforce cruciaal is voor bedrijfsherstel. Dit heeft organisaties ertoe aangezet om volledig opnieuw na te denken over hoe ze hun talent aantrekken, behouden en beheren.

Dit HR-rethinking wordt nog eens versterkt door het duidelijke verschil tussen volledig gecommitteerde medewerker enerzijds en medewerkers die mentaal zijn afgehaakt. Soms letterlijk vanwege reorganisaties. Nu de mistbanken van de ze crisis langzaam optrekken, de wereld zich opent ontstaat er behoefte aan nieuwe inrichting van het HR-speelveld.

[Download] E-Book Rethinking HR

Download ebook

Om aan je aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze Privacy policy *