Je bevindt je hier:

Breda

Deze vestiging is permanent gesloten. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Telefoon: 040 - 26 49 696

Bezoekadres

Hoge Mosten 24
4822 NH Breda

Vestigingen

Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen.

AUTO

Vanuit de richting Tilburg (A58)

Vanaf de A58 bij Knooppunt Galder de A16 richting Rotterdam/Roosendaal nemen. Bij afrit 17-Breda-Noord de A16 verlaten. Aan het eind van de afslag rechtsaf de Backer en Ruebweg op. Bij de 1estoplichten linksaf, de Westerhagelaan in. Vervolgens de 1eweg naar links (= Elleboog) en daarna de 1eweg naar rechts. Dit is de Hoge Mosten. 

Vanuit de richting Utrecht (A27)

Vanaf de A27 bij Knooppunt Hooijpolder borden Oosterhout/Roosendaal/Zierikzee volgen, je komt dan op de A59. Bij Knooppunt Zonzeel de A16 op richting Roosendaal/Antwerpen. Bij afrit 17-Breda-Noord de A16 verlaten. Aan het eind van de afslag linksaf de Backer en Ruebweg op, over de snelweg heen en dan bij de 1estoplichten linksaf, de Westerhagelaan in. Vervolgens de 1e weg naar links (= Elleboog) en daarna de 1e weg naar rechts. Dit is de Hoge Mosten.

Vanuit de richting Rotterdam (A16)

Bij afrit 17-Breda-Noord de A16 verlaten. Aan het eind van de afslag linksaf de Backer en Ruebweg op, over de snelweg heen en dan bij de 1estoplichten linksaf, de Westerhagelaan in. Vervolgens de 1eweg naar links (= Elleboog) en daarna de 1eweg naar rechts. Dit is de Hoge Mosten. 

Vanuit de richting Antwerpen (A16)

Neem vanaf de A16 afslag 17 Breda-Noord.
Aan het eind van de afslag rechtsaf de Backer en Ruebweg op. Bij de 1estoplichten linksaf, de Westerhagelaan in. Vervolgens de 1eweg naar links (= Elleboog) en daarna de 1eweg naar rechts. Dit is de Hoge Mosten.

Vanuit de richting Roosendaal (A58)

Volg de borden A16 Breda Noord/Utrecht/ Rotterdam.
Zie verder de route vanuit Antwerpen.

PARKEREN 

GITP bezit 4 eigen parkeerplaatsen bij het pand. Mochten die reeds bezet zijn dan kun je ook parkeren op de algemene parkeerplaats die je vindt aan je linkerhand gelijk als je vanaf de Elleboog de Hoge Mosten inrijdt. Let wel op, er zijn daar ook nog wat privé plekken, aangegeven met een bordje. 

OPENBAAR VERVOER

Met de trein of de bus

De Hoge Mosten bevindt zich direct naast het station Breda-Prinsenbeek. 

Populair

DARKSIDE WEBINAR (GRATIS)
Het effect van de darkside op leiderschap.

TALENT MAP (DEMO)
Breng talent in kaart.

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures