GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

GITP Mindset

Wij voeden talent

Talent is overal, je moet het alleen zien. Dat weten wij bij GITP | PiCompany als geen ander. Al sinds 1947 biedt GITP | PiCompany organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met als doel om met de modernste wetenschappelijke inzichten een bijdrage te leveren. En dát maakt dat wij specialist zijn in gedrag van mensen.

"Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en ondersteund door innovatieve technologie kijken wij naar het gedrag van mensen, en leggen wij de focus op talent. Dat is onze basis." 

Ontwikkeling van talent staat nooit stil. Ook niet in tijden van een onbekend virus en social distancing. Met GITP Mindset delen wij graag onze kennis over mensen en gedrag maar ook praktische tips en oefeningen. Zo helpen wij elkaar om te blijven staan en ons aan te passen. Samen blijven we talent voeden.

In deze serie video’s nemen wij u mee in hoe wij als mensen kunnen omgaan met een ongekende crisis waar we nu midden inzitten. Onze omgeving en omgang met vrienden, kinderen, familie of geliefden verandert ingrijpend, en dus moeten we ons gedrag daar op aanpassen. Mensen zetten elkaar aan tot het kopen van toiletpapier, maar vergeet niet dat we elkaar dus óók kunnen aanzetten tot positief gedrag. Praten over wat ons dwars zit én over wat ons drijft sterkt ons aanpassingsvermogen in nieuwe situaties. Zo krijgen we controle.

Inge Dessing biedt inzicht in angst

Tot rust komen met mindfulness

Inge Dessing

Inge Dessing, Sr. Adviseur

"Mijn passie is om samen met mensen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen." − Inge Dessing, Senior adviseur GITP

Op de hoogte blijven van GITP mindset?

Meer over de mindset van gitp

onze oorsprong & identiteit

Ieder mens heeft talent. De kunst is om het te herkennen en te laten groeien — dat is ons vak. Al sinds 1947 bieden wij inzichten in talent, in de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers, teams en organisatie. Dat doen wij op wetenschappelijke grondslag en met een innovatieve blik: we blijven ontwikkelen; onze producten, diensten en natuurlijk onszelf. Na meer dan 70 jaar expertise is GITP | PiCompany meer dan ooit gedreven en nieuwsgierig.  

Lees meer over ons

Talent Intelligence?

Talent intelligence biedt de meest waardevolle inzichten. Want wie de krachten van human en digital combineert, kijkt beter en ziet meer mogelijkheden. Wij raken niet uitgepraat over talent intelligence, want dat is de toekomst. 

 

 

Lees meer over talent intelligence

Onze locaties

Bekijk hier onze vestigingen.

Vestigingen

Onze certificering

Wij staan garant voor kwaliteit.

Onze certificering

 

Werken bij

Wil je bij ons werken?

Onze vacatures