GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Lisa Abel

"Bij GITP en PiCompany merk je dat iedereen het echt samen wil doen, dat is best bijzonder want een aantal dingen in ons vak zijn best individualistisch. Maar dat voelt niet zo. Dat wist ik niet toen ik hier binnenkwam maar dat is wel gebleken en dat maakt dat ik echt met plezier naar mijn werk ga."

Lisa Abel

"Sinds mijn studie Psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na werkzaam te zijn geweest als psycholoog en coach in het bedrijfsleven is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van de mens binnen organisaties alsmede het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. De juiste mens op de juiste plek vormt hierin een belangrijk onderdeel."

"Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, waarbij ik graag samen aan de slag ga om talenten en ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen en inzichtelijk te maken waar iemand het beste tot zijn recht komt. Ik ben toegankelijk, inlevend en pragmatisch en zet een mensgerichte, persoonlijke benadering centraal."

Kennisdomein:

  • Selectie

  • Ontwikkeling

  • Perspectief

  • Duurzame inzetbaarheid