GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Anja Munters

"Je gaat het pas zien als je het doorhebt!"

Anja Munters

Als executive coach richt ik mij op vragen die gaan over effectiever functioneren. Bijvoorbeeld impactvol beïnvloeden als bestuurder, authentiek en inspirerend sturing geven aan veranderingen. Daarnaast richt ik mij op persoonlijke thema’s als creëren van ontspanning en balans (work-life), re-integreren en revitaliseren na burn-out, vergroten van regisserend vermogen in het vormgeven van loopbaan (ontdekken van passie).

Percepties en overtuigingen

‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt.’ Dit citaat van Johan Cruijff sluit goed aan bij mijn aanpak. Tijdens de coaching gaan we actief aan de slag met uw percepties (hoe ziet u uzelf, hoe neemt u anderen waar). Vaak komen we erachter dat deze percepties veel zeggen over innerlijke overtuigingen over onszelf en anderen. Deze beïnvloeden vervolgens weer ons gedrag en kunnen ons tegenhouden om te laten zien wie echt wij zijn of doen wat we graag willen. Deze patronen kennen, ernaar kijken en leren hanteren is een centraal onderdeel van de coaching.

Bewustwording

Het is belangrijk te weten wat u drijft, triggert, tegenhoudt of in vervoering brengt. Daardoor kunnen aanwezige talenten en krachten ten volle worden ervaren en benut. Dit bewustwordingsproces ligt aan de basis voor het doormaken van gedragsverandering of het maken van loopbaankeuzes. Aan dit proces een bijdrage leveren, waardoor uzelf ontwikkelt en de omgeving vaak ook in beweging komt, dat is mijn passie.

Kennisdomein:

  • Coaching
  • Executive coaching
  • Assessment