088 - 448 70 00 Inloggen
Marieke Janssen Vierkant 8782

Adviseur

In de afgelopen jaren heb ik bewust gekozen voor het vak als assessmentpsycholoog. Ik heb een achtergrond in de neuropsychologie, waarin het gedrag van mensen in relatie tot het brein mij ontzettend boeit. Daarnaast merkte ik dat het werken bij een opleidingsinstituut, waar alles draait om ontwikkeling, mij inspireerde om als psycholoog zowel de diepgang alsmede de ontwikkeling van mensen op te zoeken. Deze combinatie vond ik terug in het vak als assessmentpsycholoog.

Ik geniet ervan om samen op zoek te gaan naar de talenten, kwaliteiten en drijfveren van kandidaten zodat ze in hun werk op de juiste plek komen te zitten, de juiste stappen kunnen zetten en inzicht krijgen in wat ze willen, kunnen en laten zien. Vanuit hier houd ik mij erg graag bezig met selectie- en ontwikkelvraagstukken binnen GITP.

Ik ben een open, sociaal en toegankelijk persoon die vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme te werk gaat. Met mijn analytische blik duik ik graag de diepte in om op deze wijze individu en organisatie goede inzichten te geven en aan te zetten tot groei en ontwikkeling van beide partijen.

Mensen en organisaties echt begrijpen en verder kunnen helpen
m.janssen@gitp.nl