088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Verhoog de succesratio van uw transitie

WORKFORCE MATCHING

Transities of herstructureringen gaan niet vanzelf. Onze learning in al die jaren is: focus op uw workforce. Uw mensen bepalen de succesratio van uw geformuleerde strategie of koersverlegging.

De mix van consultancy, tooling en people analytics die transities versnelt, verbetert en de kans op succes vergroot door objectivering en het verkleinen van risico’s.

Aanmelden Gratis Scan
Workforce Matching - Gratis workforce scan aanvragen
Aanmelden Gratis Scan
Workforce matching

Workforce scan

Workforce scan

In 60 minuten hebt u zicht op uw succesratio bij transitie, herstructurering en reorganisatie.

Met de workforce scan weet u precies wat de impact van verandering is op uw workforce. Dat inzicht is key om te komen tot de juiste kwaliteit en balans van medewerkers en teams. Want uw mensen bepalen uw succesratio en veranderkracht. De Workforce scan kost u niets en wordt u aangeboden door de strategische HR-consultants van GITP. Als gesprekspartner van uw directie of MT, kunt u op basis van de inzichten uit de scan strategisch adviseren om samen tot een succesvolle implementatie van de transitie te komen.

  • Bepaal uw succesratio en veranderkracht
  • Krijg inzicht in de 5 sleutels van transitie
  • Voorkom dure mismatches

Wilt u weten wat de impact is van uw verandering? Benieuwd naar onze aanpak en uw succesratio? De eerste stap is een impact gesprek met onze consultants en een gratis workforce scan.

Vraag hier de gratis scan aan

Workforce Roadmap

Workforce Roadmap

In deze sessie gaat u samen met ons aan de slag om de 5 sleutels van verandering concreet vorm te geven en in te vullen. Het resultaat na deze 2 uur durende sessie is een strategische HR roadmap. Hiermee krijgt u een beeld van wat is er nodig voor welk thema, wat de urgentie en prioritering is, en wat welke mindset en commitment nodig is voor een nieuwe koers zonder kabaal. Het de HR-roadmap bent u klaar voor de volgende stap: krachtige HR-scenario’s.

5 sleutels voor transitie

Er zijn 5 thema’s die als sleutels werken voor een succesvolle transitie of herstructurering.

Urgentie: besef van urgentie is een voorwaarde voor verandering
Leiderschap: verbindend en verantwoordelijk leiderschap
Strategie: transformeren versus reorganiseren
Verandervermogen: zicht op psychologisch verandervermogen
Gedrag & talent: de ideale workforce

Aan de hand van ons transitiemodel doorlopen we met elkaar de verschillende fases en thema’s die relevant zijn om succesvol te komen tot de nieuwe strategische koers. We zoomen extra in op de thema’s die uit de Workforce Scan zijn gekomen en werken met elkaar de mogelijke scenario’s verder uit met aandacht voor de strategische formele- als ook de psychologische informele lijnen.

Wilt u meer weten over de 5 sleutels voor transitie en ons transitiemodel. Download de whitepaper.

Download whitepaper

Workforce matching

Workforce matching

Wie past het beste bij uw nieuwe koers? Op welke positie? Hoe voorkomt u kostbare mismatches of onbewuste willekeur?

Bij grotere organisaties zijn dit zeer complexe vraagstukken die veel tijdrovende handmatige matchingssessies vergen. GITP heeft een data-gedreven, strategisch inzetbare tool ontwikkeld, die betrouwbaar, objectief en met bewezen algoritmes op individueel niveau een heldere match maakt van uw medewerkers met de beschikbare functies: Workforce matching.

Workforce matching doen we op basis van uw data -bijvoorbeeld competentieprofielen, performance data, juridische kaders of organisatievoorwaarden voor promotie- gecombineerd met objectieve inzichten uit de door medewerkers in te vullen Talent Match vragenlijsten over talent, potentieel, leervermogen en de motivatie van de kandidaat voor te matchen functies.

Als resultaat van onze data-gedreven aanpak op basis van uw data en kaders, objectieve talentdata en onze expertise op het gebied van talent analytics, ontvangt u een concreet, onderbouwd plaatsingsvoorstel.

Informatie aanvraag Workforce Matching

contact

Wij helpen u graag verder!

Wendy linkedin per januari 2022

Wendy Lian

New Business Manager

Ik help organisaties graag verder om door middel van persoonlijk contact en onze talent analytics data hun doelen te bereiken en prangende HR vraagstukken op te lossen

sales@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

  • Talent analytics
  • Talent management
  • Performance management
  • Wendbaarheid
  • Competenties
  • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl