088 - 448 70 00 Inloggen

meest gekozen competenties per functie

GITP heeft op basis van honderdduizenden competentieprofielen een overzicht gemaakt van de meest gekozen competenties per functie. Deze competenties zijn door HR-adviseurs voor functies in selectie- en ontwikkeltrajecten gekozen.

Deze informatie maakt het u gemakkelijk om de meest belangrijke competentie bij functie op te zoeken en eventueel aan te vullen met specifieke competenties voor uw situatie.

Neem contact op
Interactie GITP1
Neem contact op

Talent Widget

Interactieve grafiek

Talent widget

Talent Widget

Interactieve grafiek

De interactieve grafiek geeft een illustratie van de mogelijkheden van onze database met functies en competenties. De functie-indeling is gebaseerd op de ISCO, een internationale veel gebruikte standaard.

U kunt een functiecategorie kiezen en aangeven of het wel of niet een leidinggevende functie betreft. Voor leidinggevende kunt u tevens de span of control kiezen. In de grafiek ziet u vervolgens welke competenties het meest gekozen zijn.

bekijk in tableau

Bekijk Talent Widget

open hier de interactieve grafiek

7384

Talent Widget is gebaseerd op dit aantal competentie profielen

64%

zo vaak komt de meest gekozen competentie 'resultaatgerichtheid' voor in een functieprofiel

contact

Wij helpen u graag verder!

Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl
Helen Brouwers 7834

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl
Foto Anneline van Dijk aangepast kleur 002

Anneline van Dijk

Adviseur

Mensen zijn het grootste kapitaal van een organisatie en daarmee de sleutel tot succes

Al voor mijn studie psychologie was ik eindeloos nieuwsgierig naar de mensen om mij heen, waarom doen zij toch wat ze doen? Tijdens mijn studie werd deze nieuwsgierigheid gevoed en ben ik mij meer gaan richten op de ‘gezonde mens’ binnen organisaties. Ik ben er van overtuigd dat de mensen het grootste kapitaal zijn van een organisatie en dat zij de sleutel tot succes kunnen vormen. Daarnaast brengt het gemiddelde individu zo veel tijd van zijn/haar leven werkend door dat de wens voor een baan die aansluit bij je talenten steeds groter wordt.

Binnen GITP richt ik mij op het optimaliseren van verschillende delen van de employee journey bij klanten door ze te begeleiden in het gebruik van onze digitale tools. Daarnaast spreek ik ook veel deelnemers in het kader van selectie- en ontwikkelprocessen. Ik ben nieuwsgierig, inlevend en haal energie uit het woorden geven aan dat wat iemand zelf moeilijk onder woorden kan brengen. Zo breng ik met veel plezier individuen & organisaties een stap verder.

Kennisdomein

 • Online selectie- & ontwikkelassessments
 • Talent Analytics
 • De (mis)match tussen kandidaten en organisatieculturen
a.van.dijk@gitp.nl