088 - 448 70 00 Inloggen

Advocatuur Assessments

Goed leiderschap voor rechtvaardige zaken

 • Toegespitst op de uitdagingen van een juridische context
 • De beste NIP Assessment psychologen met kennis van de advocatuur
 • Kwalitatief hoogwaardige testen en vragenlijsten voor de beste inzichten
 • Snelle doorlooptijden en overzichtelijk online dashboard
Vraag uw offerte aan Ontvang advies op maat
Portret GITP6
Vraag uw offerte aan

Onderbuik of onderbouwd?

Na heel wat jaren ervaring heeft u een goed ontwikkelde juridische intuïtie die u bijstaat in elk dossier. Naast intuïtie gaat u ook af op gedegen onderbouwd en objectief inzicht. Zo werkt het ook bij het selecteren en ontwikkelen van juridisch talent. De legal assessments van GITP zorgen voor het juiste inzicht en een onderbouwd advies waarmee u uw kantoor verder ontwikkeld.

GITP ontdekt en ontwikkelt talent met ervaren organisatiepsychologen en state of the art assessment-en analytics tools. Onze strategische en praktische digital en human oplossingen variëren van assessments, coaching en individuele trainingen tot volledig verzorgde ontwikkeltrajecten voor teams en organisaties.

download flyer

Voor elke loopbaanfase binnen de advocatuur een passend assessment

Stagiair Assessment

 • Beginnende professional
 • 'Early career'

Het stagiaire assessment biedt breed, verdiepend inzicht in het talent en (ontwikkel)potentieel van de advocaat, fiscalist of kandidaat notaris, in relatie tot advocatuur, de context van uw organisatie en de uitdagingen die bij deze functie komen kijken.

Vanaf € 1365,-

Portret GITP2

Medewerker Assessment

 • Gevormd door ervaring, in potentie voldoende vaardigheden ontwikkeld om succesvol te zijn in het werk
 • Levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van doelstellingen kan ideeën en verbeteringen laten ontstaan

Het medewerker assessment biedt breed, verdiepend inzicht in het talent en (ontwikkel)potentieel van de advocaat, fiscaal medewerker of notaris, in relatie tot advocatuur, de context van uw organisatie en de uitdagingen die bij deze functie komen kijken.

Vanaf € 2400,-

Portret GITP5

Senior Assessment

 • Zeer ervaren medewerker overwegend gericht op de eigen sectie/praktijkgroep
 • Verantwoordelijkheden verbreden; coaching en begeleiding junioren
 • Zichtbaarheid binnen de sectie/praktijkgroep vergroot

Het senior medewerker assessment biedt breed, verdiepend inzicht in het talent en (ontwikkel)potentieel van de senior advocaat, fiscaal medewerker of notaris, in relatie tot advocatuur, de context van uw organisatie en de uitdagingen die bij deze functie komen kijken.

Vanaf € 2400,-

Portret GITP18

Partner Assessment

 • Gericht op het opbouwen van een intern en extern netwerk en draagt bij aan de bekendheid van kantoor
 • Is in staat cliënten aan kantoor te binden
 • Neemt een sleutelpositie in de organisatie in en draagt bij aan zowel de strategie als de tactische doorvertaling daarvan

Het Counsel/Partner assessment biedt breed, verdiepend inzicht in het talent en (ontwikkel)potentieel van de Counsel of Partner, in relatie tot advocatuur, de context van uw organisatie en de uitdagingen die bij deze functie komen kijken.

Vanaf € 2890,-

Portret GITP6

Resultaat

Waarom het Advocatuur Assessment?

Marten bjork 6d W3xy Qvc YE unsplash

Deze Advocatuur Assessments richten zich specifiek op de advocatuur. Het biedt een breed, verdiepend inzicht in het talent en (ontwikkel)potentieel van de advocaat, fiscalist of notaris in relatie tot hun loopbaanfase, de context van uw organisatie en de uitdagingen die bij deze functie komen kijken.

U ontvangt onafhankelijke en objectieve adviezen die helder zicht geven op de match tussen de deelnemer en de beschikbare functie. Zo weet u zeker dat de nieuwe deelnemer een waardevolle aanwinst is voor uw organisatie.

 • Objectief inzicht in talent en ontwikkelpotentieel
 • Wetenschappelijk en betrouwbaar
 • Uw vaste adviseur voor alle talentmanagement vraagstukken
vraag offerte aan

Succesvol Talentmanagement

coaching

Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, management development of het coachen van teams.

Onze coaches zijn ervaren assessmentpsychologen. Zij realiseren impact op werkprestatie en werkbeleving

Interactie GITP6
bekijk onze coaches

Trainingen

U wilt dat uw organisatie wendbaar blijft en dat talenten binnen de organisatie groeien. Externe en interne ontwikkelingen vragen om continu leren. Dat gebeurt natuurlijk on the job, maar soms is het goed om ook aan een formele opleiding of training deel te nemen of met een coach te praten.

Interactie GITP20
bekijk onze trainingen

Online assessments

GITP is specialist in geavanceerde online assessment- en development tools.

We stellen hiermee organisaties in staat zelf hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen.

Interactie GITP13
bekijk online assessments

Strategisch HR

Strategisch onderbouwde HR-beslissingen, krachtige HR-scenario’s en inzicht om de performance van mensen en teams te verbeteren, dat is de waarde van werken met data uit assessments.

Talent Solutions van GITP brengen HR dichter bij de business en de business dichter bij HR

Portret GITP15
bekijk onze talent solutions

Inspiratie nodig? Bekijk ons Ebook

De Covid pandemie zorgt voor een reset in talentmanagement. Wendbaarheid, veerkracht en besluitvaardigheid zijn gouden crisis skills gebleken. Welke talenten hebben uw medewerkers in huis? Vraag het ebook 'Rethinking HR' hier aan

Contact

Wij helpen u graag

Annick Raymakers 9512

Annick Raymakers

Sr. Adviseur

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid

Ik ben een bevlogen, enthousiaste adviseur, die vooral goed thuis is in de zakelijke, financiële en commerciële dienstverlening. Ik heb een internationale focus omdat ik jarenlang in het buitenland heb gewoond en gewerkt.

Een persoonlijke aanpak combineer ik met pragmatische zakelijkheid. Daarmee ben ik in staat inhoudelijke oplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij de vraag van onze klanten.

Door persoonlijke levenservaringen gesterkt zoek ik vooral naar de positieve kant van een vraagstuk. Ik ben betrokken bij gesprekspartners. Het tot stand brengen van verbinding tussen partijen geeft mij bij uitstek energie.

Kennisdomein:

 • Assessment & Advies
 • Corporate accountmanagement
 • Coaching
a.raymakers@gitp.nl
Bouke Rutten 7248

Bouke Rutten

Sr. Adviseur

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'

In mijn assessmentpraktijk tref ik veel mensen aan die 'op weg zijn'. Het is zeer boeiend om hen, in hun loopbaan, verder te helpen door intensief met ze in gesprek te zijn, gericht feedback te geven op hun gedrag en te denken in mogelijkheden. In eerste instantie beoordeel ik gedrag. Met de bevindingen in m ́n hand buig ik het echter om naar kansen. Deze moeten wel realistisch zijn. Het gaat om het creëren van inzicht, het bepalen van de gewenste ontwikkelrichting en vervolgens het realiseren van daadwerkelijke persoonlijke groei.

Kennisdomein:

 • Assessments
b.rutten@gitp.nl
Mels de Waard 3426

Mels de Waard

Adviseur

Ik ben analytisch sterk en communicatief vaardig, en zal data en objectieve waarneming combineren om tot de juiste inzichten te komen

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde kwam ik erachter dat mijn interesse vooral uitging naar de mens en zijn gedrag binnen organisaties. Na mijn studie psychologie en een aantal jaar als HR Consultant gewerkt te hebben, ben ik aan de slag gegaan bij GITP om deze interesses verder uit te diepen.

Mijn interesse gaat uit naar de ontwikkeling van talent, teams en organisaties binnen een gegeven (bedrijfs-) cultuur. Als adviseur heb ik een oprechte interesse in de persoon en zijn keuzes, en tracht ik middels inzicht en advies een persoon naar een hoger plan te brengen. Ik ben analytisch sterk en communicatief vaardig, en zal data en objectieve waarneming combineren om tot de juiste inzichten te komen. Ik richt mij voornamelijk op selectie-, ontwikkel- en perspectiefvraagstukken binnen GITP/PiCompany.

Kennisdomeinen

 • Selectie- en ontwikkelassessment
 • Perspectief-vraagstukken
 • HR-advies
m.de.waard@gitp.nl
Karin van Roomen 3389 0

Karin van Roomen

Adviseur

Als adviseur ben ik nieuwsgierig, open en toegankelijk

Ik heb Arbeids- & Organisatiepsychologie gestudeerd en ben al sinds mijn studietijd geïnteresseerd in menselijk gedrag in een werkcontext. Zal iemand succesvol zijn in een bepaalde functie? Heeft iemand talent om door te kunnen groeien naar een bepaalde rol? Zo ja, wat mag er dan nog ontwikkeld worden? Dit zijn vraagstukken waar ik mij ieder keer met enthousiasme over buig.

Als adviseur ben ik nieuwsgierig, open en toegankelijk en heb ik een brede belangstelling op het gebied van talentontwikkeling, coaching en assessments. Iedereen heeft talent en het is de kunst om dat te herkennen, ontwikkelen en in te zetten. Ik vind het belangrijk om samen met de deelnemers op zoek te gaan naar hun talenten, om zo inzicht te krijgen in wat ze willen, kunnen en laten zien. Zo komen ze in hun werk op de juiste plek.

Kennisdomein

 • Selectie- en ontwikkelassessments
 • Advies
k.van.roomen@gitp.nl