088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Identificeer kwaliteiten en talenten van grote groepen medewerkers

Identify personality

 • Inzicht in persoonlijkheid en acht soorten werkgedrag
 • Eenvoudig en overzichtelijk dashboard
 • Aantrekkelijk design
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Resultaat

Onze oplossingen om talent te identificeren

Je wilt snel een eerste indruk krijgen van de kwaliteiten en talenten van grote groepen (potentiële) medewerkers. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de competenties die medewerkers kunnen laten zien en in welke organisatiecultuur medewerkers het beste tot hun recht komen.

GITP maakt, met behulp van compacte wetenschappelijk onderbouwde online tools, een eerste identificatie van deze kwaliteiten en talenten eenvoudig inzichtelijk. Via bondige, heldere rapportages ontdek je de talenten van jouw (toekomstige) medewerkers.

Onze ’Identify’-oplossingen worden regelmatig ingezet voor recruitment, preselectie en de opbouw van talentpools.

5

minuten kost het krijgen van de match met een functie

85%

van jongeren tot 25 jaar vindt solliciteren via een chat handig

Kies jouw variant

Identify Personality

Met Identify Personality krijg je snel inzicht in de competenties van grote groepen sollicitanten. Je kunt van meerdere personen gemakkelijk de match en competentiescores onderling vergelijken.

 • Snel inzicht in persoonlijkheid
 • Identificeren van talent
 • Volume recruitment en preselectie
 • Online en laagdrempelig
Identify Personality

Toch liever concreet advies van een deskundig assessment psycholoog?

Of u nu een kandidaat zoekt voor uw key positie, uw gewaardeerde medewerker een passende loopbaanstap gunt of een ontwikkelboost voor uw high potentials. Welke vraag u ook heeft, wij maken het assessment voor u standaard op maat.

Customer Support

Wij helpen je graag verder!

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl

Lisa Abel

Senior adviseur

Inzichten verdiepen, talenten ontwikkelen en zorgen voor ‘de juiste man op de juiste plaats’ is wat mij drijft

Sinds mijn studie psychologie ben ik getriggerd door wat de mens beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de klinische psychologie, heb ik al snel de overstap gemaakt naar een rol als psycholoog/coach in het bedrijfsleven en is mijn passie ontstaan voor de ontwikkeling van mensen in organisaties. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geeft mij ontzettend veel energie.

Als adviseur bij GITP houd ik mij met name bezig met selectie, ontwikkel-, en perspectiefvraagstukken, zowel op individueel niveau als op team- of organisatieniveau. Assessments, trainingen en coaching vormen daarbij belangrijke pijlers. Ik zet een persoonlijke, mensgerichte benadering centraal en ben toegankelijk, inlevend en nieuwsgierig, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.

l.abel@gitp.nl