Je bevindt je hier:

Maastricht

Meer informatie over deze vestiging.

Contactgegevens

Telefoon: 040 - 264 96 96

Bezoekadres

Randwycksingel 20 (Cap du Sud)
6229 EE  Maastricht

Vestigingen

Bekijk hier een overzicht van onze vestigingen.

AUTO

VANUIT HET NOORDEN:
U komt van het noorden, via snelweg A2 (E25) Maastricht binnenrijden. Houdt de middelste banen aan richting Luik. Neem afrit 55-Randwyck richting Randwyck/Ac. Ziekenhuis/MECC. Sla rechtsaf naar de Oeslingerbaan (borden naar Randwyck/MECC). Sla rechtsaf naar de Limburglaan en sla daarna rechtsaf naar de Randwycksingel. GITP is gevestigd in het pand Cap Du Sud, direct gelegen naast het pand Werkplein. Cap du Sud is het laatste gebouw aan de linkerzijde van de straat. U kunt zich via de intercom melden bij GITP.  

VANUIT HET ZUIDEN:
U komt uit het zuiden, via snelweg A2 (E25) Maastricht binnenrijden. Houdt de middelste banen aan richting Amsterdam/Eindhoven. Neem afrit 56-Gronsveld richting Gronsveld/Maastricht/MECC. Sla linksaf naar de Köbbesweg, sla rechtsaf naar de Hoge Weerd, vervolg de weg naar de Limburglaan en sla daarna rechtsaf naar de Randwycksingel. GITP is gevestigd in het pand Cap Du Sud, direct gelegen naast het pand Werkplein. Cap du Sud is het laatste gebouw aan de linkerzijde van de straat. U kunt zich via de intercom melden bij GITP.  

PARKEREN

Het is mogelijk om direct aan de Randwycksingel te parkeren voor het gebouw Cap Du Sud, tevens zijn er parkeerplaatsen in de twee straten naast Cap Du Sud, de Leidenlaan en Duboisdomein. Let op, hier geldt betaald parkeren.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Station Maastricht Randwyck – 10 min te voet
Ga in noordelijke richting op de Universiteitssingel, maak een flauwe bocht naar links om op de Universiteitssingel te blijven. Sla linksaf naar de Endepolsdomein. Sla rechtsaf naar de Joseph Bechlaan. Vervolg de weg naar de Johan Willem Beyenlaan. Ga rechtdoor op de Itersondomein. Sla rechtsaf richting de Randwycksingel. Sla linksaf naar de Randwycksingel. GITP is gevestigd in het pand Cap Du Sud, direct gelegen naast het pand Werkplein.  Cap du Sud is het eerste gebouw aan de rechterzijde van de straat. U kunt zich via de intercom melden bij GITP.  

Vanaf Station Maastricht Centraal – bus 10 min (iedere 7 min)
Loop vanuit de hoofdin(uit)gang van het station rechtdoor naar de Wilhelminasingel. Aan de overzijde van de weg, links naast de rotonde ligt de bushalte. Neem bus 57 richting Heer, 5 haltes, stap uit bij Randwycksingel/VGZ. De halte ligt direct voor het pand Cap Du Sud. GITP is gevestigd in het pand Cap Du Sud, direct gelegen naast het pand Werkplein. U kunt zich via de intercom melden bij GITP.

Populair

DARKSIDE WEBINAR (GRATIS)
Het effect van de darkside op leiderschap.

TALENT MAP (DEMO)
Breng talent in kaart.

Employer journey Playbook
Het verhaal achter een succesvolle Employer Journey.

Direct naar
Werken bij

Talentvolle, ambitieuze en ondernemende mensen vinden bij GITP & PiCompany een functie die past bij hun persoonlijke situatie en plannen.

Bekijk onze vacatures