088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Personal Development Accelerator

De Personal Development Accelerator is een online ontwikkel assessment voor jouw medewerkers om te zien waar kansen liggen voor groei en ontwikkeling.

  • In één oogopslag scherp zicht op kansrijke ontwikkelmogelijkheden.
  • Combineert informatie over werkgedrag en talent.
  • Inclusief persoonlijk ontwikkelplan en tips
  • Nu 50% korting inclusief 2 terugkoppelgesprekken met een adviseur van GITP. Waarvan één gesprek met de deelnemer en één met jou als opdrachtgever
  • Van €758,- voor €379,-
Maak kennis en ontvang 50% korting

Voorbeeldrapportage

Talent ontwikkelen

Jouw medewerkers gericht ontwikkelen? De Personal Development Accelerator combineert informatie over werkgedrag en talent. Zo ontdekken medewerkers voor welke functierelevante competenties zij het meeste talent hebben en hoe zij deze in de praktijk laten zien. Dit geeft zicht op de meest kansrijke mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en optimaal presteren.

Personal Development Accelerator geeft antwoord op de vragen:

  • Waar liggen iemands kwaliteiten?
  • Welke competenties kan iemand het beste verder ontwikkelen?
  • In welke competenties kan de medewerker beter niet teveel energie stoppen?

Na het assessment ontvang je een uitgebreid rapport over de deelnemer. Download de onderstaande rapportage voor een voorbeeld.

bekijk de voorbeeldrapportage

Hoe werkt het?

Stappen aanvragen Personal Development Accelerator

Vraag de Personal Development Accelerator aan

Vul het formulier in om het online assessment aan te vragen.

Ontvang een bevestiging

Wij nemen contact met je op om te kijken of alle gegevens kloppen. Verder kijken we ook in hoeverre wij kunnen bijstaan met het bepalen van competenties passend aan de situatie.

Deelnemer informeren

Vervolgens nemen wij contact op met de deelnemer om een afspraak te maken en te informeren en voor te bereiden op het online assessment.

Terugkoppeling: na het assessment

Na het plaatsvinden van het online assessment worden zowel jij als de deelnemer gebeld door een adviseur van GITP om de resultaten te bespreken.

Maak nu kennis met de PDA en profiteer tot 1 juni 2023 van 50% korting

Vul het onderstaande formulier in om het online assessment aan te vragen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je verdere wensen te bespreken.

Vul hier je opmerking en/of vraag in.

Om aan je verzoek te kunnen voldoen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze Privacy policy *

Contact

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl

Frithjof van der Werf

Business Development Manager

Mijn doel is de klant zo goed te begrijpen dat ik waarde kan toevoegen. Het begint allemaal met inzicht.

.

F.van.der.werf@gitp.nl