088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Career Scan

De Career Scan is een online ontwikkelassessment om te achterhalen of jouw medewerker nog de juiste functie heeft binnen jouw organisatie. Na het maken van de career scan krijg je inzicht in:

  • Wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent.
  • Passende loopbaanadviezen (binnen en buiten huidige werkveld)
  • Passende doorgroeimogelijkheden op basis van competenties
  • Ontwikkeltips voor verborgen competentie
  • Nu met 50% korting inclusief 2 terugkoppelgesprekken met een GITP adviseur.
  • Van €960,50  voor €480,25
Maak kennis en ontvang 50% korting

voorbeeldrapportage

waarom kiezen voor de career scan?

voorbeeldrapportage

waarom kiezen voor de career scan?

Organisaties en medewerkers veranderen van tijd tot tijd. Daarom is het belangrijk om weleens te kijken of medewerkers nog wel bij hun functie passen. Passende functies zorgen namelijk voor meer motivatie en betrokkenheid bij de organisatie. Met de career scan krijgt een medewerker zelf inzicht in wie hij is, wat hij belangrijk vindt en waar hij goed in is. Op basis daarvan wordt gekeken welke competenties bij hem horen en welke functies daar passend voor zijn. Ook wordt er gekeken naar doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Alle resultaten worden verwerkt in een overzichtelijk rapport. Download de voorbeeldrapportage en ervaar de resultaten van de career scan zelf.

Download de voorbeeld rapportage

Hoe werkt het?

Stappen aanvragen Career Scan

Vraag de Career Scan aan

Vul het formulier in om het online assessment aan te vragen.

Ontvang een bevestiging

Wij nemen contact met je op om te kijken of alle gegevens kloppen. Verder kijken we ook in hoeverre wij kunnen bijstaan met het bepalen van competenties passend aan de situatie.

Informeren van de deelnemer

Vervolgens nemen wij contact op met de deelnemer om een afspraak te maken en te informeren en voor te bereiden op het online assessment.

Terugkoppeling: na het assessment

Na het plaatsvinden van het online assessment worden zowel de deelnemers als jij gebeld om de resultaten te bespreken.

Maak nu kennis met de Career Scan en profiteer tot 1 juni 2023 van 50% korting


Vul het onderstaande formulier in om het online assessment aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om je wensen te bespreken.

Vul hier je opmerking en/of vraag in.

Om aan je verzoek te kunnen voldoen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze Privacy policy *

contact

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder.

Floortje Snels

Business Development Manager

‘Ontwikkeling staat nooit stil’

Het enige constante is verandering. Om goed op verandering in te spelen is inzicht en ontwikkeling cruciaal. Met de producten en diensten van GITP brengen we inzicht en ontwikkeling op individueel, team- en organisatie niveau. In mijn rol loop ik voor de troepen uit, haal de vraag op en werk in een tandem met onze inhoudsdeskundigen om zo samen onze klanten te helpen met uiteenlopende vraagstukken.


De ervaring leert me dat ik voorsprong behaal met een helder verhaal en oprechte nieuwsgierigheid. Leergierigheid en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd omdat ik geloof in een leven lang leren. Ik werk vanuit de overtuiging dat je samen meer bereikt en als team sterker staat. Samen sterker om altijd te kunnen blijven ontwikkelen.

f.snels@gitp.nl

Frithjof van der Werf

Business Development Manager

Mijn doel is de klant zo goed te begrijpen dat ik waarde kan toevoegen. Het begint allemaal met inzicht.

.

F.van.der.werf@gitp.nl