Je bevindt je hier:

Jij bent aan Z!

Bewust kiezen voor de volgende loopbaanstap

De vraag naar specifiek talent is in jouw organisatie  continu in verandering. Dit  betekent  dat er op een aantal cruciale plekken in jouw organisatie op korte termijn andere kennis en talenten nodig zullen zijn. Tegelijkertijd zie je ook medewerkers die toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan.  Hoe kun je jouw medewerkers prikkelen om zelfbewust  hun loopbaan  in eigen hand  te  nemen en de stap te nemen die nu bij hun talenten en ontwikkelbehoefte past, in een relatief korte tijd? 

Met het programma ‘Jij bent aan Zet!’ stimuleert je jouw medewerkers zich verder te ontwikkelen en bewust een volgende loopbaanstap te zetten. Tijdens het programma krijgt jouw medewerker inzicht in talenten en drijfveren en ontvangt hij of zij praktische handvatten om proactief een functie te vinden die hierop aansluit. En omdat de route hier naartoe reëel en tastbaar wordt, motiveert dit jouw medewerker om daadwerkelijk in actie te komen.

  Resultaat

  Na afloop van het programma Jij bent aan Zet! hebben jouw medewerkers een onderbouwd inzicht in hun talenten en drijfveren. Daarnaast biedt het programma praktische handvatten om zelfbewust en proactief die nieuwe functie te vinden én te krijgen. En doordat jouw medewerker zicht heeft op zijn arbeidsmarktpositie en eventuele loopbaanscenario’s, vergroot dit de wendbaarheid van zijn loopbaan. 

  Inzicht hebben is één. Er daadwerkelijk iets mee doen, is een tweede. Om ervoor te zorgen dat jouw medewerker zijn volgende stap ook echt gaat zetten, wordt in het programma aandacht besteed aan de ontwikkeling en aanscherping van sollicitatievaardigheden. Dit geeft je medewerker net de motivatie of het lef dat nodig is om de volgende loopbaanstap te zetten. 

  Tijdsduur & KOSTEN

  • Doorlooptijd: 4 - 6 weken  
  • € 1.585,- per persoon, exclusief BTW

  Inhoud & aanpak 

  Met het programma Jij bent aan Zet! haal je het beste uit jouw medewerkers. In 4- 6 weken ontdekken zij op welk gebied zij zich kunnen doorontwikkelen en welke volgende functie hierop aansluit.

  Het programma

  • Intakegesprek (1 uur)
  • Thuistestcombinatie met  intelligentietest,  persoonlijkheidsvragenlijst en drijfverenvragenlijst  
  • Terugkoppelingsgesprekvan de thuistestcombinatie  (1,5 uur)
  • Arbeidsmarktoriëntatiegesprek  (1,5 uur)
  • Evaluatiegesprek  (1 uur)
  • Perfectionering van sollicitatievaardigheden aan de hand van oefeningen en praktijkopdrachten uit het loopbaanwerkboek Jij bent aan Zet!

  Persoonlijk advies over dit programma?

  Neem contact op met Hanno