088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Direct werven met jouw website of social media

Identify Chat

Wil je snel inzicht in grote groepen sollicitanten voor een vooraf bepaald functieprofiel? Wil je potentiële kandidaten werven en direct ‘engagen ’? Is het belangrijk om een snelle schifting te maken uit alle kandidaten die zich aanmelden? Met Identify Chat krijg je snel inzicht in de competenties van grote groepen sollicitanten.

 • Laagdrempelig werven van potentiële kandidaten via website of social media
 • Kandidaat krijgt directe terugkoppeling van resultaten binnen het chatgesprek
 • Dashboard met overzichtelijke weergave van alle kandidaten met resultaten
 • Geoptimaliseerde ‘Candidate Journey ’ met mogelijkheid tot toevoegen van arbeidsmarktcommunicatie in de vorm van video, audio of afbeeldingen
Start DEMO chat
Avatar chat
Start DEMO chat

Resultaat

Waarom de Identify Chat?

Identify chat demo

Resultaat

Waarom de Identify Chat?

De chat is op elk gewenst moment, locatie en device naar keuze live te zetten. Gebaseerd op een persoonlijkheidsmeting zullen kandidaten direct via de chat, in een dashboard, voor je zichtbaar zijn. Je hebt inzicht in de persoonlijkheidskenmerken van jouw potentiële werknemer en in hoeverre deze matchen met de voor jouw functie belangrijke competenties. Waardoor je vervolgens van meerdere kandidaten gemakkelijk de match en competentiescores onderling kunt vergelijken.

Op basis van de talentmatchingscore komen de beste sollicitanten naar voren, de voor-selectie wordt voor je gedaan. Je gaat met meer inzicht in de talenten van de kandidaat het sollicitatiegesprek in.

Kandidaten krijgen eveneens inzicht in jouw organisatie, de cultuur en/of jouw verwachtingen betreft de invulling van de vacature. Zij worden door de geoptimaliseerde candidate journey geënthousiasmeerd en ontvangen direct inzicht in hun eigen talenten. Potentiële kandidaten worden geleid naar de vacature die bij hen past. Zo ontstaat de perfecte match!

Ja, ik wil graag advies over de identify chat

94%

van 12-55 jarigen is gewend om tekstberichten te versturen

20

avatars kun je uit kiezen in de identify chat

Probeer gratis

Maak nu laagdrempelig kennis met Lotte onze recruiterbot

Ontdek onze recent ontwikkelde chatbot met persoonlijkheidsmeting. Uitermate geschikt voor kennismaking met grote groepen sollicitanten.

start de chat

Je doorloopt de sollicitatie voor customer support medewerker bij GITP en ontdekt alle mogelijkheden voor inzet van onze chatbot binnen jouw organisatie

laat je gegevens achter

Na afronden van de chat sturen we je graag meer informatie over de toepassingen van de chat in jouw organisatie.

kennismaking

Graag nodigen wij je vervolgens uit voor een pilot binnen jouw organisatie....maar nu eerst maar eens proberen

Start direct

Aan de slag

DASHBOARD

De chat in 4 stappen:

1.
De kandidaat gaat het gesprek aan met de Identify chat
De chat is op elk gewenst moment, locatie en device naar keuze live te zetten. Je bent 24/7 altijd en overal in contact met potentiële kandidaten. Je kiest de avatar die jouw bedrijf perfect representeert.

2. De kandidaat krijgt terugkoppeling
De kandidaat die het gesprek heeft gevoerd met jouw chatbot zal direct een terugkoppeling krijgen over zijn persoonlijke talenten!

3. Altijd de juiste matches
Door inzetbaarheid van de chatbot op veel kanalen, denk aan social media, website en nieuwsbrieven, heb je een groot bereik waarin te werven tot jouw beschikking. Dit betekent tevens meer data! Hoeveel matches heb je al?

4. Resultaten van de chatgesprekken vind je terug in het dashboard
Zoals genoemd zie je na elk gesprek, elke testafname de resultaten terug in jouw dashboard. In dit dashboard kun je ranken en filteren. Je ziet direct welke deelnemer maximaal scoort op het wenselijk gedrag (de juiste competenties).

Adviesaanvraag identify chat

Contact

Wij helpen je graag verder!

Helen Brouwers 7834

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl
Mark van Ieperenburg 7990

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl