088 - 448 70 00 Inloggen 088 - 448 70 00 Inloggen

Aan de slag met voorspellende talentdata..

Talentdata geven informatie en inzicht maar hoe zet je dat om in concrete vervolgstappen? Hoe maak je van informatie beslisdata? Hoe werk je met voorspellende data?

Tijdens het HR Analytics Congres hebben we laten zien hoe je talentdata voor je laat werken. Hoe talentdata aansluit op businessdata en hoe dat in de praktijk werkt in retail en in de evenementen branche.

Hieronder bieden we je graag een aantal businesscases aan waarin de praktijk voorbeelden helder worden uitgelegd.

Download businesscase

Voorspellende talentdata in de praktijk

RAI- AMSTERDAM

Objectief inzicht helpt RAI AMSTERDAM in opbouw nieuwe organisatie.

Tijdens de reorganisaties zijn er nogal wat functies gewijzigd of nieuwe functies ontstaan. Die ontwikkeling hebben we als HR aangegrepen om de beslissing om mensen te plaatsen te objectiveren en door strategisch talent management in te zetten en zo al te kijken naar de toekomst.

Vraag aan

RETAILER IN ACTIE

Hoe een grote retailer duizenden mensen assesst - en dan automatisch een voorstel voor plaatsing doet

Test een assessment alleen of een kandidaat geschikt is voor een functie? Nee joh. Steeds vaker is het ook de basis van hoe je een team, en zelfs een hele organisatie samenstelt. Zoals een grote retailer dit jaar laat zien, voor meer dan 1.000 functies.

Vraag aan

contact

Op basis van jouw situatie een adviesgesprek?

Mark van Ieperenburg

Sr. Adviseur

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact.

Ik zie mijn rol als vertaler van data maar wel vanuit contact. Het mooie van data is dat het soms op bijzonder scherpe manier dat bloot legt wat je normaal gesproken niet ziet. Dan kom je heel dicht bij organisaties, teams en individuen. En de charme van het vak is dat je patronen kunt ontrafelen

Kennisdomein

 • Talent analytics
 • Talent management
 • Performance management
 • Wendbaarheid
 • Competenties
 • Loopbaan
m.van.ieperenburg@gitp.nl

Helen Brouwers

Adviseur

Inzicht geven in talenten, een “lampje” doen branden, perspectief geven, is wat mij enorm drijft in mijn werk

Als A&O psycholoog binnen het digital consultancy team adviseer ik klanten bij het optimaliseren van hun Advanced Talent Management. Aan de hand van online tooling en (opgebouwde) talent analytics worden talenten van organisaties zichtbaar, wat ondersteunend werkt gedurende hun transitie/ontwikkel trajecten. Mijn werkwijze is pragmatisch, resultaatgericht, samen en altijd graag met een vleugje humor!

Kennisdomeinen

 • Management consulting
 • Talent management
 • Digital tools
 • Online assessment
 • Organisatiepsychologie
h.brouwers@gitp.nl

Adviesgesprek aanvragen

Wij geven je graag advies over de mogelijkheden op basis van jouw persoonlijke situatie.

Om aan je aanvraag te kunnen voldoen, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we met jouw gegevens omgaan vind je in onze Privacy policy *

Aan de slag met Talent Data

Welke talenten heb je nodig om jouw organisatiedoelen te bereiken? En welke talenten zijn in huis en hoe kun je die gericht verder ontwikkelen? Talent Map geeft antwoord op die vragen en maakt talent data visueel inzichtelijk. Zo realiseer je de doelen van vandaag en de ambities van morgen.