GITP is de hr-adviseur voor selectie- en ontwikkelvraagstukken: digitaal én face-to-face.

Lees meer
Je bevindt je hier:

Leadership Trail

Tijdens het lopen van de Leadership Trail krijgt u op een natuurlijke manier antwoord op uw persoonlijke ontwikkelvragen. En staat u met gelijkgestemden stil bij essentiële coachvragen. In 2020 starten wij weer met 2 trails: bekijk de data.

U bent een ervaren topmanager of bedrijfsbestuurder en staat voor verantwoordelijk leiderschap. Maar het werk vraagt veel van u en u zoekt een nieuwe balans. Nieuwe energie. En wellicht wilt u een andere koers gaan varen. U heeft behoefte aan zelfreflectie. Met onze Leadership Trail komt u tot uw kern. Lees hieronder wat u heeft meegenomen na afloop van de trail en wat u kunt verwachten.

Na afloop van de trail:

 • Ziet u concreet welke stappen u in de toekomst wilt zetten.
 • Vertrouwt u op uw toegevoegde waarde en draagt u die pretentieloos uit. U ervaart meer energie en innerlijk rust. Met het lopen van de Trail maakt u een individuele ontwikkeling door; de concrete resultaten sluiten perfect aan bij uw ontwikkelvragen.
 • Heeft u grip op lastige dilemma’s en gaat u bewust om met uw werk en carrière. Ontvankelijk en tegelijk stevig weet u leiding te geven; u weet hoe u onder druk vrij blijft bewegen.
 • Durft u uw eigen koers te varen en uw nek uit te steken omwille van uw organisatie. Spannende situaties benadert u rustiger.
 • Is betrokken én op afstand omgaan met uw stakeholders eenvoudiger geworden.  

WAT KUNt u VERWACHTEN?

Na een kort telefonisch gesprek met een van onze coaches, start het traject met een persoonlijkheidstest die u inzicht geeft in uw bright en dark sides. Vervolgens heeft u een diepgaand intakegesprek waarin u met een ervaren executive coach uw behoeften en leerwensen formuleert. Deze lopen als een rode draad door het programma. Daarbij komen thema’s als ontvankelijkheid, vorming, kracht en kwetsbaarheid, vrijheid in verbondenheid en focus aan de orde. 

In de grootse natuur van de Franse Alpen is het eenvoudig en noodzakelijk om dicht bij uw eigen natuur te blijven. De stevige wandelingen vergen dat u pretentieloos én zorgvuldig met uw lijf en uzelf omgaat. In de stilte en de langzame beweging is ruimte voor intensieve reflectie. Lopend tussen de elementen vindt vanzelf een louteringsproces plaats. Zo maakt u nieuwe energie en potentieel vrij.    

De Leadership Trail beslaat zes dagen:  

 • Dagopening en -afsluiting met een coachingsessie in de groep. 

 • Vijf dagen een stevige wandeling in de bergen met stiltemomenten, zelfreflectie en coaching. 

 • Individuele coachingsessie op woensdag. 

 • Zaterdagen zijn reisdagen. 

 • Een goede basisconditie is noodzakelijk. 

 

Review: "Ik ben er rijker uitgekomen"

Het is lastig om in woorden te brengen wat de Leadership Trail voor mij heeft gebracht. Er zijn in elk geval een aantal ervaringen en gebeurtenissen uit die week die ik me heel sterk herinner. Gekoppeld aan de prachtige beelden van de natuur, werken deze als inspiratie in mij door. Ik ben gericht op ‘samen’ en wil graag dat ieder in mijn omgeving het goed heeft; ik ben gericht op voorwaarts gaan. Maar tijdens de wandelingen moest ik soms voor mezelf kiezen; anders kon ik de berg niet op. Ook heb ik ervaren hoe belangrijk het is om met aandacht stappen te zetten; dat is noodzakelijk in de bergen maar evengoed relevant in mijn werkomgeving of thuis. Daarbij kwam bij mij ook de vraag op: Waarom wil ik altijd voorwaarts en ook het liefst ‘op tempo’?

Het stilstaan bij mezelf werkt door in mijn rol als manager van een grote organisatie . Als iets niet lekker loopt dan voel ik dat vaak wel aan. In plaats van dan meer druk te zetten of naar voren te bewegen, sta ik daar nu meer bij stil. En maak het ongemak bespreekbaar. Dat lukt niet altijd, maar ik wil daar meer mee doen. Door het ‘aan te gaan’ ervaar ik ook een sterker gevoel van zingeving in mijn werk. Ik doe iets met signalen, kan dan soms een verschil maken. En ik neem mezelf meer mee in wat ik doe.

Het huis waarvan we dagelijks vertrokken naar de bergen en de omgeving waren fantastisch. Ik wil daar naar terug. Kees, de berggids en Annemarie de coach zijn totaal verschillende persoonlijkheden. Ook dat vond ik fijn. Ze vulden elkaar aan. De diversiteit in de groep was groot: er was verwantschap, vertrouwen én scherpte. Ik voelde me veilig om een intens proces met mezelf aan te gaan, ben er rijker uitgekomen.’ 

Daarom kiest u voor GITP

 • Zeer ervaren executive coaches die diepgaand en no-nonsense te werk gaan: wetenschappelijk georiënteerd; sterk in interventies.  
 • Executive Expertise maakt verantwoordelijk leiderschap zichtbaar, maakbaar en ontwikkelbaar.  
 • Inspiratie middels de stilte, de prachtige natuur, de beweging in uw eigen ritme en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden. 
 • Uw ontwikkeling is leidend: intens onderzoek naar uw persoonlijke thema’s. 
 • Dankzij ons uitgebreide netwerk bij vooraanstaande bedrijven en instellingen altijd in contact met interessante mededeelnemers. 

HOEVEEL TIJD GAAt u INVESTEREN?

Doorlooptijd: 6 dagen, excl. 2 reisdagen 
Telefonisch contact: 0,5 uur 
Thuiswerk: test: 1 uur 
Intakegesprek: 1,5 uur 
Leadership trail: zaterdag t/m zaterdag 

LOCATIE 

Het 18e-eeuwse landhuis Maison Chabardès, gelegen op 1000 meter hoogte in Châteauroux-les-Alpes, is de thuisbasis. Het ligt tussen Gap en Briançon in het departement Hautes-Alpes. Het is het meest veelzijdige buitensportgebied van Europa en staat bekend om het hoge aantal dagen zon. 

Data Leadership Trail 2020

Dit zijn de data voor aankomende Leadership Trails:

 • 13 juni tot en met 20 juni 2020
 • 19 september tot en met 26 september 2020

Prijs

€ 9700,00

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de Leadership Trail? Neem dan contact met ons op via 030-635 52 11 of mail naar: executive.expertise@gitp.nl.